Kapusok itthon és külföldön: Rózsa és Neuer

szróbert • 2014. július 07., hétfő •
A Király Kupa legjobb kapusa címet érdemelte ki Rózsa Dániel. A hétvégi eseményen a Szombathelyi Haladás hálóőre szerint noha kicsit fáradt volt a csapat, még nem igazán mozogtak ideálisan a fiúk, ennek ellenére ő jól érezte magát a kapuban, s ehhez a torna már hagyományosan jó hangulata is hozzájárult. A világbajnokságot is figyelemmel kísérő első számú szombathelyi kapus a frisss.hu-nak azt is elárulta, hogy a német Neuer a kedvence.
Kapusok itthon és külföldön: Rózsa és Neuer

Hol tart a Haladás felkészülése az őszi szezonra?

Három hét van még hátra az első NB I-es fordulóig, szerintem jól állunk, jó felkészülés ritmusa, még lesz erőnléti edzés és felkészülési meccs is, aztán élesítünk és minden bizonnyal jól felkészülten várhatjuk a lilákat a Rokhonci úton.   

Figyelemmel kíséred a világbajnokságot?

Természetesen, a kapusok munkáját pedig külön is figyelem. Azt gondolom, hogy örömteli, hogy mennyi fiatal és tehetséges kapus van a brazíliai világbajnokságon, szerintem nagyban meghatározza az ő formájuk a végeredményt. Többek pedig már a tizenegyes-párbajokban is bizonyíthattak. Számomra a németek klasszisa, Neuer az ideális kapus, ő a vébén a kedvencem. Persze hibázók is akadtak, de úgy gondolom, hogy Iker Casillas is túl fog lépni ezen a kudarcon.

Mi a helyzet kapusfronton a Haladásnál?

Miután Dombó Dávid kölcsönbe eligazolt Ausztriába, négyen vágunk neki a következő idénynek. Szerintem nem lesz gond, jó kapusok vannak mögöttem is.   

 

közösség

további frisss

lap tetejére