Pólócsata hazai győzelemmel: AVUS - PVSK 13-9

Szita Róbert helyszíni tudósítása - Fotó: Hornyák Emőke • 2017. február 25., szombat •
A pécsiektől ősszel kikaptak az aligátorok, ma este viszont visszavágtak és továbbra is hibátlanok hazai környezetben.
Pólócsata hazai győzelemmel: AVUS - PVSK 13-9

AVUS - Alfa SC - PVSK-PSN ZRt. 13-9 (2-2, 5-2, 2-1, 4-4) 

OB I/B-s vízilabda-bajnokság - Szombathely, Fedett Uszoda, 250 néző

Magabiztos győzelem, szép volt fiúk!

4. negyed: ez a negyed is nekünk ízlik jobban, Ekler bendegúz folytatja a gólgyártást, már 10-5. Ez a meccs eldőlt! Próbál kapaszkodni a vendégcsapat, 10-6, de Kutasi Rómeó értékesített 5 méterese hamar lehűtötte a kedélyeket, 11-6. Erre megint jött a szépítő találat, és 2 perccel a vége előtt egy újabb gólváltás után már 12-8. Baranyai Ákos gólja után megint szépítettek, 13-9. 

3. negyed: sokáig nem esett gól, majd Vladimir Cvetic törte meg a gólcsendet, és újra jött a szépítés, 8-5. Kurucz Barna szerezte a kilencediket, aztán jött a pécsi időkérés. A negyed végén nagyon szerettek volna szépíteni a pécsiek, de nem sikerült nekik, maradt a 4 gólos különbség. 

Szünet.

2. neged: most mi hoztuk el a labdát, majd Kurucz Barna révén újra mi vezetünk, de csak pillanatokig, mert 1 percen belül kétszer is gólt kapott Horváth Alex, már 3-4 oda! Szép akció végén Kurucz fordult le, majd kiegyenlített, aztán Ekler már meg is fordította az eredmény, 5-4. Ezután Takács kristóf, majd Ekler Bendegúz találatai tették megnyugtatóvá a vezetést, 7-4 a félidőben. 

1. negyed: A pécsiek hozták el a labdát, de Kutasi Rómeó révén mi szereztük meg a vezetést, 1-0! Aztán Vladimir Cvetic is betalált, már 2-0! Horváth Alex védett nagyot, majd a negyed felénél M. Radic szépített, 2-1. Aztán Vörös Tamás révén már az egyenlítst is megszerezték, az utolsó támadás a miénk volt, de nem értünk el gólt, 2-2 az állás. 

Már zajlik a bemutatás, a mieink a Horváth A. - Hajmási, Kutasi, Kurucz, Takcs K., Ekler összeállításban szálltak a medencébe. 

Jó estét és szombathelyi gólokban gazdag mérkőzést kívánok minden kedves olvasónknak!

kapcsolódó galéria


TOP

közösség

további frisss

lap tetejére