November végén nyit a várva várt H&M!

frisss.hu Fotó: illusztráció, avenuecalgary.com • 2015. október 29., csütörtök •
De sok egyéb új üzlet is várja majd a vásárlókat a Savaria Plazában. Soroljuk!
November végén nyit a várva várt H&M!

Hónapok óta szembetűnő jelenség a Savaria Plazában járva, hogy az elkerített részen épül a H&M szombathelyi üzlete. Nos, most már nem kell sokáig várni és bámulni a gipszkarton falakat, információink szerint november 30-án nyit az üzlet. Sőt, nem csak ez az újdonság a plázán belül!

Múlt héten az Alexandra Könyvesbolt is az emeletre költözött, úgyhogy ezentúl jóval nagyobb területen lehet könyveket vásárolni. Úgy tudjuk, a könyvesbolt földszinti helyére a Family Centerből ismert CCC Cipőbolt költözik. Urbán Enikő, a Savaria Pláza igazgatója nekünk már hónapokkal korábban megjósolta, „várhatóan új üzletek nyílnak a plázában”, úgy tűnik igaza lesz. Hallottuk, jön az Amnesia, valamint új kávézóról is beszélnek.

Sőt, több népszerű belvárosi üzlet is képviseltetni fogja magát a bevásárlóközpontban: nyit a Balogh Óra-Ékszer, a Red Line GSM, és a Zanzara Női Divat. Magyarázat lehet ez az is, hogy az említett üzletek az utóbbi napokban intenzíven keresik új munkatársaikat.

Megkerestük a témában Urbán Enikőt, azonban még nem érkezett válasz a kérdéseinkre, mikor és hol nyitnak majd az üzletek, ha megkapjuk, frissítjük cikkünket. 

közösség

további frisss

lap tetejére