A Savaria Plázán belül ide költözik a H&M (frissítve)

frisss.hu • 2015. június 18., csütörtök •
Már keresik az alkalmazottakat az emeletes ruhaüzletbe. Elkezdődtek a munkálatok.
A Savaria Plázán belül ide költözik a H&M (frissítve)

Április elején a frisss.hu számolt be legelőször arról, hogy a Savaria Plázába költözik a H&M. Mostani információink szerint elkezdték az átalakítást, amit ottjártunkkor mi is tapasztaltunk. Az alsó szinten, a mozgólépcsőtől jobbra eső négy boltot teljesen kiürítették, úgy tudjuk, ide költözik át a kicsivel arrébb lévő Cosmos City ruhaüzlet.

Állítólag a Cosmos City és mellette lévő natúrbolt helyére kerülne a H&M, ami nem csak a földszinten kapna helyet, hanem az emeleten is, mint minden nagyobb magyarországi városban. Áprilisban írtuk, hogy körülbelül 2000 négyzetméternyi helyet foglalna el az üzlet.

A H&M oldalán már most keresik az alkalmazottakat. Egy visual merchandiser, egy üzletvezető, egy pénztárfelelős és egy részlegvezető pozíció van meghirdetve a központi oldalukon, mindegyik teljes munkaidőben. Ha valakinek felkeltette az érdeklődését, a részletek itt olvashatóak.

Telefonon kerestük Urbán Enikőt, a bevásárlóközpont igazgatóját, hogy megtudjuk, mikor nyit a H&M, de még nem sikerült elérnünk. Ha ez megtörténik, frissítjük cikkünket.

Frissítés:

Urbán Enikő a Savaria Plaza vezetője a frisss.hu megkeresésére megerősítette a cikkünkben leírtakat, a H&M-mel valóban aláírták a szerződést, de a nyitás várható időpontjáról csak később tud információt adni. Az igazgató hozzátette azt is, hogy "a most még üresen álló üzlethelyiségekre is nagyon jó bérlőket keresünk, rengeteg jelentkezőnk van, így várhatóan új üzletek nyílnak majd a Savaria Plazában". 

közösség

további frisss

lap tetejére