Női kézilabda: Vereség Kozármislenyben

SzR • 2014. december 01., hétfő •
Pazar hangulatban léphettek pályára a csapatok Kozármislenyben. Az első félidő nagyobb részében a kihagyott lehetőségek és technikai hibák voltak többségben, előbb a hazai csapatnál, majd a Haladásnál volt az előny. A második félidőben a szombathelyieknek volt lehetősége az eredmény megfordítására, Bölöni Roland lányai mindent megpróbáltak, de sajnos a támadás befejezéseknél többet hibáztak, mint a hazaiak, így a vereség elkerülhetetlen volt.
Női kézilabda: Vereség Kozármislenyben

NBI/B Nyugati csoport, Felnőtt mérkőzés:
KOZÁRMISLENY SE - HALADÁS VSE 27 : 22 (12:11)

Haladás VSE: Simona Hajduk – Mayer Maja 7/2, Pados Mónika 4, Császár Zsófia 3, Pukler Glória 2, Szendrei Barbara 2, Szecsődi Vivien 1. Cserék: Tömő Alexandra - Mórocz Alexandra, Gaylhoffer Ildikó 1, Debreczeni Luca 2, Győrffy Réka. Edző: Bölöni Roland

Az első félidő nagyobb részében a kihagyott lehetőségek és technikai hibák voltak többségben, előbb a hazai csapatnál, majd a Haladásnál volt az előny. A játékvezetők igyekeztek megfékezni sárga lapokkal az amúgy jó iramú mérkőzést, viszont a hazaiak azzal szereztek több gólos előnyt, hogy engedték a hosszú lefolyású támadásvezetéseket, míg a mieink támadójátékában inkább a kapkodás volt a jellemző. Amikor a szombathelyiek védekezése összeállt, már kevesebb alkalommal jutottak el a hazaiak a zöld-fehérek kapujához, ekkor Simona Hajduk is többet találkozott a labdával, és sikerült indítás gólokkal egyenlíteni, minimális előnnyel mégis a hazai csapat vonulhatott pihenőre (12:11).
A második félidőben minden ott folytatódott ahol abbamaradt, harcos, helyenként a hazaiakat támogató ítéletek mellet a Haladásnak volt lehetősége az eredmény megfordítására, a lányaik mindent megpróbáltak, de sajnos a támadás befejezéseknél többet hibáztak, mint a hazaiak, így aztán a végjátékra egy ilyen mérkőzésen jelentősnek mondható előnyt szereztek a hazaiak, a Haladás viszont már nem tudott megújulni így elszenvedték harmadik vereségüket.

közösség

további frisss

lap tetejére