Női foci: Lépéselőnyben a Viktória FC

SzR-HCs • 2015. május 31., vasárnap •
Bepótolták a múlt hétvégi nagy eső miatt elmaradt Viktória-Trend Optika FC - Femina női NB I-es labdarúgó-mérkőzést, melyet az 5-6. hely megszerzéséért rendeznek. A két győzelemig tartó párharc első meccsét a Király Sportlétesítményben 7-3-ra nyerték meg a szombathelyi lányok. A találkozó után a frisss.hu-nak nyilatkozó Bánfalvi Attila vezetőedző elmondta, hogy az utolsó percekben kiállított Heike Manhart biztosan hiányozni fog a visszavágón, de így is a győzelem lesz a cél.
Női foci: Lépéselőnyben a Viktória FC

A Dömsödi - Kun, Ferencsik, Balogh, Magyar - Harsányi, Manhart, Magyarics - Csidei, Siklér, Szakonyi összeállításban pályára lépett Viktória FC 4-1-es félidő után magabiztos, 7-3 arányú győzelmet aratott a Femina ellen. 

Bánfalvi Attila vezetőedző honlapunknak nyilatkozva elmondta, hogy az elsőfélidőben nagyon szervezetten és koncentráltan játszottak a szombathelyi lányok, aztán a második játékrészt álmosan kezdte a Viktória FC, 4-3-ra fel is zárkózott az ellenfél. A meccs vége aztán megint a hazaiaké volt, de Heike Manhart kiállítása még sokba kerülhet, ennek ellenére szeretné lezárni a párharcot a jövő szombati visszavágón a Viktória FC. 

A párharc második mérkőzését június 6-án rendezik. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére