München: Király Gábort kitették csapata keretéből

mno.hu-foci-live.hu • 2014. augusztus 12., kedd •
A TSV 1860 München vezetősége az edzői stábbal egyeztetve öt labdarúgót , a frissen kinevezett 18 éves csapatkapitányt, Julian Weiglt, Daniel Adlungot, Yannick Starkot, Vitus Eichert és Király Gábort a második csapathoz száműzött. Erre a fegyelmi intézkedésre szükség volt, de az öt játékos számára nyitva van az út az első csapatba – mondta Gerhard Poschner sportigazgató a csapat honlapjának. A 38 éves Király Gábor a Sport1.de oldalnak annyit tett hozzá, hogy nem tudja, mikor készülhet újra a profi kerettel. Természetesen nagyon szomorú vagyok, de a döntés ellen nem tehetek semmit. Rosszul kezdtük a bajnokságot, mindenkinek össze kell kapnia magát, hogy visszatérjünk a helyes útra.
München: Király Gábort kitették csapata keretéből

A kisebbik müncheni csapat vezetőedzője a Ferencvárostól 2013 telén menesztett Ricardo Moniz, nyáron csatlakozott a gárdához a brazil Leonardo, akinek tavasszal döntő érdemei voltak abban, hogy a budapesti zöld-fehérek felértek a dobogó legalsó fokára.

A müncheni Oroszlánok két forduló után két vereséggel a tabella utolsó előtti helyét foglalják el a Bundesliga 2-ben. Az elmúlt hétvégén Király Gáborék 3-0-ra kikaptak az RB Leipzigtől. A magyar kapus a második gólt követően megráncigálta egyik csapattársa haját, őt téve felelőssé a történtekért. A mérkőzést után a szombathelyi születésű portás úgy nyilatkozott, hogy békejobbot nyújtott, melyet társa el is fogadott.

közösség

további frisss

lap tetejére