Mit hoz neked a kedd? - a csillagok jósolnak

vkriszti-nlcafé.hu • 2014. november 11., kedd •
Az asztrológia az emberiség egyik legősibb tudománya. Minden napjainkig megismert ősi civilizációban fontos szerepe volt, és napjainkban is sokan művelik. Az asztrológia görög eredetű szó, jelentése „csillagtudomány”. Abból a sok generáció alatti megfigyelésből indul ki, hogy összefüggés van az égitestek kölcsönös helyzete és az emberek jelleme, életük sorsdöntő eseményei között, és ez nemcsak az egyénekre vonatkoztatva igaz, hanem a társadalomban végbemenő történések között is.
Mit hoz neked a kedd? - a csillagok jósolnak

Kos: Írd ki magadból! Ha úgy érzed, hogy túl sok a feszültség benned, ha úgy érzed, hogy szinte majd szétrobbansz, ragadj papírt, ceruzát, és írd ki magadból. Itt az ideje, hogy papírra vess néhány gondolatot! Ne felejtsd el, ha igazán jól sikerül kiírnod magadból, a mérgedet, akkor vigyáznod kell arra, nehogy valaki elolvassa ezeket a sorokat. Hidd el, az írással, sokkal jobban megnyugszol, mintha csak pufognál, és morgolódnál.

Bika: Két választási lehetőséged lesz kedden. (Igen, csak kettő, de ha több lenne, az csak jobban összezavarna.) A két lehetőséged egyike az, hogy a félelmeket választod: Mindenről az fog az eszedbe jutni, hogy mi minden alakulhat el rosszul, és mi minden mehet tönkre. Vagy pedig a szeretetet választod, és mindenről az jut majd az eszedbe, hogy mennyi szeretted van, akik segíthetnek ebben a helyzetben, és akik megvédenek mindentől.

Ikrek: Olyan sok energiát töltesz önmagad adminisztrációjával, hogy észre sem veszed, mindez teljesen felesleges. Olyan sokat töltesz azzal, hogy azt bizonygatod, milyen nagyszerű ember vagy, hogy észre sem veszed, ezt rajtad kívül senki sem vonja kétségbe. Sőt! Valójában mindenki biztos abban, hogy csodálatos képességeid vannak, és hihetetlenül ügyes vagy. Te mikor fogod ezt elhinni és megérteni végre?

Rák: Ha ma beszólnak neked, akkor egyszerűen vond meg a válladat. Meg kell tanulnod azt, amit a legnagyobbak is tudnak: figyelmen kívül hagyni a negatív kritikát, és csak a segítő észrevételekre figyelni. Minden olyan megjegyzés, amely rombol, és amely ártó szándékkal fogalmazódott meg, csak ártana neked. Ezeket nem kell meghallanod, és semmiképp sem kell velük foglalkoznod. Semmi sem olyan bosszantó egy kritikusnak, mintha figyelmen kívül hagyják.

Oroszlán: A legszívesebben mindenkinek jól megmondanád a magadét, és mindenkit arra vennél rá, hogy úgy gondolkodjanak, úgy cselekedjenek, és úgy működjenek, ahogyan te is teszed ezt. Fontos tudnod: mindenkinek joga van a saját döntéseihez és mindenkinek joga van a saját gondolataihoz. Nem kell rákényszerítened az embereket arra, hogy azt tegyék, amit te szeretnél, mert nem ettől lesznek boldogok. Még akkor sem, ha azt hiszed, te jobban tudod, mi kell nekik.

Szűz: Úgy tűnik, hogy túl nagy zaj van körülötted. Túl sok a hang, és túl erős a hangzavar, ezért szinte a saját szavadat sem hallod meg kedden. Sok Szűz találja ma magát egy nagyobb tömeg, egy harsány társaság közepén. Ez eleinte ijesztő lesz, de lassan rájössz, hogy nincs félnivalód a tömegben, és nem kell aggódnod semmi miatt. Lassan felismered, hogy a tömeg megvédhet, és segíthet is neked, ahelyett, hogy csak rád ijesztene.

Mérleg: Nagyon szeretnéd elérni, hogy valaki maradjon még, de neki indulnia kellene. Igen, lehet, hogy eddig csak a fájdalmas, és könnyes elválásokat ismerted. Ha ez így van, akkor eljött az ideje átírnod magadban ezt a képet. Eljött az ideje annak, hogy felfedezd: Az elválások nem mindig szólnak örök időre. Az, aki ma elmegy, hamarosan visszajön. Sőt! egyre kevesebb és kevesebb időt fog távol tölteni tőled, mígnem örökre veled marad.

Skorpió: Ha van kérdésed tedd fel. Ha nincs kérdésed, ne csinálj úgy, mintha nem értenél valamit. Könnyen lehet, hogy most összezavarod a környezetedet, akik olyan kérdéseidre akarnak válaszolni, amelyeket még te magad sem tudtál megfogalmazni magadnak. Kedden egyértelmű kommunikációra, és nyílt kijelentésekre (vagy nyílt kérdésekre) van szükséged ahhoz, hogy végre megértsenek az emberek, és ne zavard őket össze.

Nyilas: Annyi jó tanácsot kapsz, hogy szinte képtelen leszel mindegyiket megfogadni. Az kicsit talán összezavarhat, hogy a sok jó tanács – bár ugyanarra az ügyre vonatkoznak – de teljes egészében ellentmondanak egymásnak. Mi a teendő ilyenkor? Nagyon egyszerű: a jó tanácsok követése helyett a saját válaszaidat, a saját megoldásaidat kellene megtalálnod. Ezeket pedig ott leled a szíved mélyén, hiszen a belső hangod már régóta ugyanazt hajtogatja.

Bak: Az időhúzás királynőjévé is megválaszthatnának kedden, hiszen ma tökélyre fejlesztetted azt a képességedet, hogy mindent elodázz. Talán el sem hiszed, hogy milyen ügyesen tudod úgy tologatni a feladatokat, hogy a főnököd azt higgye, egész nap keményen dolgozol, de azért közben ne változzon semmi sem, és semmiféle előrehaladást se tudj felmutatni. Egy nap halogatás, időhúzás és totojázás bőven belefér, de holnap majd kapcsolj rá a munkára!

Vízöntő: Végre sikerül elkezdened valamit, amit már nagyon régóta tologatsz magad előtt. Ebben az új ügyben lesznek segítőid is, méghozzá olyan családtagjaid (vagy közeli barátaid) akikkel hasonló a gondolkodásotok, és akikkel itt az ideje, hogy közös projektekbe fogjatok. Ezek az együttműködések sokkal sikeresebbek lesznek, mint azt egyelőre bármelyikőtök is gondolná. Könnyen lehet, hogy szinte akadálymentesen működnek majd a közös ügyeitek.

Halak: Kedden végre foglalkozhatsz egy kicsit a testeddel, az egészségügyi állapotoddal. Lehet, hogy mostanában volt némi problémád a gyomroddal, az emésztéseddel, a hasaddal. Ezek a problémák most könnyen orvosolhatóakká válnak, főleg, ha átgondolod a téli étrendedet. Akkor is érdeme egy kis étrend felülvizsgálatot tartanod, ha az emésztésed remek, de szeretnél valamennyit fogyni, vagy egyszerűen csak szeretnéd jól érezni magad a bőrödben.

 

közösség

további frisss

lap tetejére