Matajsz Márk: a csapat szíve ezúttal is a helyén volt

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. április 04., kedd •
Az AVUS bravúros szerepléssel, hibátlan hazai teljesítménnyel, a legkevesebb kapott góllal megnyerte az OB I/B alapszakaszát.
Matajsz Márk: a csapat szíve ezúttal is a helyén volt

Az alapszakasz utolsó fordulójában az A-HÍD OSC Újbuda ellen nyert magabiztosan a Matajsz-legénység. A szombat esti szombathelyi meccsről élőben tudósítottunk.  

Azt gondolom, hogy a meccs végére, ha nehezen is, de hoztuk a győzelmet. Nem vagyok elégedett a mutatott játékkal, a 3 pont ugyan megvan, de ez a mutatott produkció kevés lesz a felsőházban. A meccs előtt azt kértem a fiúktól, hogy ne legyen gólparádé, ne foglalkozzon mindenki csak azzal, hogy gólt dobjon, hanem azzal is, hogy védekezzünk. Sajnos megint 10 gólt kaptunk. Ennek ellenére bízom a fiúkban, hogy ez csak egy kis koncentrációhiány volt – értékelte a meccset a honlapunknak nyilatkozó szombathelyi vezetőedző.   

A következő időszak programjáról megtudtuk, hogy az AVUS csapattagjainak most egy kis pihenés jár, két hét szünet következik, közben egy kis mini alapozást tart majd Matajsz Márk, amelynek része lesz a fizikai felkészítés is, de inkább mentálisan, a fejekben kell rendet tenni. A jövő heti sorsolás után kiderül, ki ellen folytatja az AVUS. 

Húzunk egy vonalat, mostantól egy újabb bajnokság kezdődik, 8 meccsünk lesz. Itt már nem lesz könnyű, baráti találkozó, hiszen mindenki bizonyítani akar, a másodosztály krémje küzd a feljutásért, így aztán minden meccsnek tétje lesz. Óriási sorozatban vagyunk, sok játékosnak utánpótlás szinten is helyt kell állnia – tette hozzá Matajsz Márk.   

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére