Kreatív Klub fiataloknak

vkriszti • 2014. november 05., szerda •
Heti rendszerességgel várja a kézműveskedni vágyókat a „LOGO itt a tér!” programja. A Kreatív Klub foglalkozásai szakember irányításával zajlanak az SRT LOGO Ifjúsági Szolgálat ifjúsági közösségi terében az Óperint u. 1. szám alatt.
Kreatív Klub fiataloknak

A jeles napok, ünnepek témájához kapcsolódó alkotások születnek, melyek során különböző technikákkal dolgozhatnak az érdeklődők. Az elkészített alkotásokat természetesen haza is vihetik a programban résztvevők.

Karácsony közeledtével a fiatalok jótékonysági ajándékkészítés keretében saját maguk készítenek ajándékokat, amelyeket aztán a Rumi Többcélú Gyógypedagógiai Intézménybe és a Markusovszky Kórház Gyerekosztályára visznek el személyesen. Az ajándékok között található cserépből készült mikulás, hóember, tobozból készült angyalka és filc anyagból korcsolya is.

A szervezők várnak minden olyan fiatalt, aki szeret jó társaságban lenni és közben alkotni csak úgy magának (vagy akár másoknak is).

A programot a Vasi Ifjúságért Egyesület valósítja meg a „Körmendi út-Óperint utcai szociális célú rehabilitáció” című NYDOP-3.1.1/B2-k2-2013-0003 azonosító számú projektjének keretében.

kapcsolódó galéria


TOP

közösség

további frisss

lap tetejére