Kiütés, döntő fölény és pontozás

Szita Róbert - Fotó: Hornyák Emőke • 2017. szeptember 24., vasárnap •
K-1, kick-box és profi box küzdelmeknek adott otthont szombat este a Sugár Úti kiscsarnok. A gála főmeccsén az orosz Mansur Elsajev hamar ,,kivégezte" magyar ellenfelét.
Kiütés, döntő fölény és pontozás

Kívülállók Viadala - a főtámogató szemével 
Sikeresnek könyvelte el a MIELL Quality Magyarország Kft. vezetése a kezdeményezést - tudtuk meg Botfa Bálint ügyvezetőtől.

Családias volt a hangulat az egész estén át tartó viadalon, ahol minden korosztály képviseltette magát a nézők sorában. Külön öröm volt számunkra, hogy sokan a jótékonysági célunk mellé álltak, így közös erővel sikerül támogatni a fiatal tehetségeket, akik közül többen a ringben is megmutatták magukat, és akik közül szinte mindenki szép eredménnyel végzett. Mi a MIELL-nél fontosnak tartjuk azt hogy felkaroljunk olyan tehetségeket, akik a különböző sportágakban később ki tudnak teljesedni, önfegyelmet, küzdő szellemet sajátítanak el - folytatta a cégvezető. 

Remek lehetőség volt ez a sportesemény arra, hogy bemutatkozzon a MIELL Quality megújult arculata. 100 ajándékcsomagot állítottunk össze, praktikus tárgyakkal - hiszen nem titkolt célunk hogy minél többen emlékezzenek cégünk, cégcsoportunk nevére a MIELL-re - ezt már Kende Tamás marketing vezetőtől tudjuk. 

Összegezve - a MIELL Quality úgy tervezi, hogy továbbra is Horváth Győző legénysége mellé áll, és segíti munkájukat - ezzel együtt a feltörekvő tehetségeket.

---------

ITT már megírtuk, hogy a küzdősportok és a jótékonyság került a ,,Kivülállók viadala" középpontjába. 12 mérkőzésre csalogatták be a szervezők, a Sukothai Team tagjai - a szombathelyi többszörös világ- és Európa-bajnokkal, Horváth Győzővel az élükön - és a Miell Quality Magyarország a küzdősportok rajongóit a Sugár úti Sportcentrum kis csarnokába.  

A 7 amatőr és az 5 profi mérkőzés fő attrakciója az orosz Mansur Elsaev szorítóba llépése volt. A bécsi lakhelyű orosz és a Rozman Team versenyzője, Száva János küzdelme hamar véget ért,  az orosz esélyt sem adott magyar ellenfelének és 1 perc alatt 2 megrendítő ütéssel tudatta, ő a jobb.

A gála további eredményei: Freddy Lemmerer a szombathelyi Horváth Zoltánnal (hobbisták) küzdött meg és 3-0-s pontozással győzött.  
A Sukothai Team versenyzője, Kolompár Kitti 3×2 perces low kick csatát vívott egy osztrák ellenféllel, Miriam Beienhoferrel és 3-1-es pontozással jobbnak bizonyult. 
Ezután a Sukothai Team kiválósága, Sipos Gyula 3-0-ra verte meg a hatvani Mata Gyulát
Horváth Győzőné, Hajni következett, aki 2×2 perces light contact mérkőzésen az osztrák Eva Maierhofer ellen nézett farkasszemet és a felkészülés utolsó szakaszában szerzett sérülése ellenére is magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott. 

A jótékonysági gála bevételéből szegényebb családokat, mélyszegénységben élő sportoló tehetségeket támogatnak, illetve ruhák, felszerelések vásárlásáva a versenyekre történő felkészülést, versenyeztetést segítik az ötletgazdák. 

Profi boksz jött ezután, +90 kg-ban Czene László a 2. menetben TKO-val verte meg Antal Gergelyt. 
Ezt követően a főszervező fia, Horváth Marcell jött, aki 2×2 perces kick light összecsapáson mérte össze erejét az osztrák, Niklas Steinbauer ellen és 3-0-s pontozásos győzelemmel örvendeztette meg a szép számú közönséget.
Újra profi boksz jött, ahol Csizmadia Gábor a +90 kg-ban, a 3. menetben TKO-val verte meg Katona Dánielt. 
K1-ben Hajba Marcell hobbista a Sukothai team szombathelyi sportolójával, Iváncsics Péter Csabával küzdött meg és a 2. menetben döntő fölénnyel, technikai K.O-val győzött. 
A program az est főmeccsével folytatódott, ahol az orosz Mansur Elsajev már az 1. menetben K.O-val verte meg a hazai Rozman Team versenyzőjét, a dunaföldvári  Száva Jánost. 
Ezután K1-ben vívott 3×2 perces csatát Tóth Bálint, a Sukothai Team színeiben az osztrák Patrick Zierer ellen3-0-ra győzött. 
A szombathelyi hobbista, Marton Gábor meccse következett és a profi boxban -79kg-ban legyőzte 3-0-ra a dunaföldvári Szappanos Dávidot. 
Az utolsó küzdelem során a szintén szombathelyi Virág Tamás is K1-ben méri össze tudását 3×2 perc alatt Nagy Gábor ellen, az összecsapás döntetlen eredménnyel zárult.

A ,,Kivülállók viadalát" a tervek szerint jövőre is megrendezik. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére