Kiütés a medencében: Domino-AVUS - Sopron 26-3

Szita Róbert helyszíni tudósítása - Fotó: Tóth Arnold • 2016. április 02., szombat •
A listavezető aligátorok a hatodik helyen álló soproniak ellen szálltak medencébe. A hazaiak felfalták az ellenfelet, a szombat délelőtti OB II-es meccsről tudósítottunk.
Kiütés a medencében: Domino-AVUS - Sopron 26-3

Domino-AVUS - Soproni Vízilabda SE 26-3 (7-1, 4-1, 8-1, 7-0)

OB II., Fedett Uszoda, Szombathely 

 

4. negyed: Hajmási megint elhozta a labdát, 4-ből 4. Szőke Patriké a huszadik gól. Doma Péter, majd Úr Valér is feliratkozik a gólszerzők közé, már 22-3. A soproniak már nagyon szeretnék, ha vége lenne a meccsnek. Ekler Bendegúz lőtte a huszonharmadikat, szép volt ez is! Juhász Máté bben a negyedben sem akart gól nélkül maradni, 24-3. A huszonötödik hazai gól után, egy szép védekezést követően Juhász Máté dobta a huszonhatodikat is, ami, mint kiderült az utolsó találat volt a meccsen. A soproniak ebben a negyedben nem találtak be Kovács Barna kapujába. 26-3 a vége!  

3. negyed: a negyed első gólját Hajmási András jegyzi, majd Sági Benjámin és Kutasi Rómeó is betalált, már 14-2. Szőke Patrik lőtte a következőt, majd a soproniak megszerezték a szokásos negyedbeli találatukat, 15-3. Juhász Máté parádás átadásából Kutasi Rómeó lőtt újabb gólt, ezzel 16-3, majd Juhász is betalált újra, 17-3. Ezután 5 méterest is láthattunk, Kutasi nem hibázott, 18-3. A negyed végén Juhász Máté megint betalált, 19-3 a vége. 

Szünet

2. negyed: ebben a nyolc percben elég sokat kellett várnai az első hazai találatra. Csak 4 perc után tudtuk növelni az előnyt, Kutasi Rómeó lőtt gólt, 8-1. A kilencediket szép cselek után Juhász Máté szerezte. Miután a soproniak szépítettek, Juhász Máté lőtt újabb gólt. A tizenegyediket jenei Dániel dobta, 11-2 az állás a félidőben.   

1. negyed: az első ráúszásnál a szombathelyiek hozták el a labdát, majd az első támadást Kutasi Rómeó fejezte be góllal, 1-0. A második hazai gólt is Kutasi szerezte, majd Juhész Máté volt eredményes egy szép lefordulást követően, 3-0. A negyedik szombathelyi találat Karácsonyi Vazul nevéhez fűződik, ami után távolról szépítetettek a vendégek, 4-1. Kutasi Rómeó pedig meglőtte saját harmadik gólját, 5-1. a hatodik után újra Juhász Máté volt a gólszerző, ez kiütés már az első negyed után, 7-1.  

Nagy gólkülönbséggel nyertünk eddig mindkét ellenfél ellen, de függetlenül ettől ma is megpróbálunk komolyan és fegyelmezetten játszani, és kihasználni minden gólszerzési alkalmat – nyilatkozta honlapunknak a meccs előtt Gortva Zoltán edző.

10.55 - Jó napot és szombathelyi gólokban gazdag vízilbda-matinét kívánok minden kedves olvasónknak!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére