Király Gábor örül, hogy lehozta kapott gól nélkül a meccset

Szita Róbert - Fotó: Tóth Arnold • 2017. július 23., vasárnap •
Williams 3. percben szerzett gólja 3 pontot ért a Loki ellen.
Király Gábor örül, hogy lehozta kapott gól nélkül a meccset

A 2017/2018-as bajnoki évad első ,,hazai" meccséről ITT olvashattak helyszíni tudósítást. A Haladás válogatottsági rekorder kapusa a meccs után az M4 Sportnak elmondta, hogy a bajnokság elején gyakran előfordul, hogy egyszer fent, egyszer lent. 
Az a lényeg, hogy minél rövidebb legyen a lenti hullám. Óriási csapatmunka volt a Loki elleni győzelem. Nagy taktikai csata zajlott a pályán, sokat futottunk, büszke vagyok a játékosokra, a siker az egész csapaté, a szurkolóké, és a klubé. Szeretném, ha a jövő héten is folytatnánk a hazai jó sorozatot. Leginkább pedig annak örülök, hogy megóvtuk a góltól a kapunkat - tette hozzá a legendás kapus. 

A meccs után a Hali vezetőedzője is nyilatkozott.

Nyugodt voltam sokáig, hiszen jó első félidőt produkáltunk, kár, hogy nem sikerült még egy helyzetet góllal befejezni. A Loki cseréi után megváltozott a játék képe, le a kalapot a csapatom előtt, sokat tettünk a mai győzelemért, megérdemelten szereztük meg az első pontjainkat – fogalmazott Mészöly Géza. 

Herczeg András, a debreceniek vezetőedzője érthetően nem volt elégedett a mutatott játékkal.  A 3. percben bekapott gól nagyon megfogta a csapatot, később, főleg a második félidőben nagy energiákat mozgósítottunk, de nem sikerült az egyenlítés – nyilatkozta a Loki mestere.

A Haladás legközelebb a jövő szombaton lép pályára, akkor a Diósgyőrt fogadják Királyék.  
 

közösség

további frisss

lap tetejére