Indul a jégkorong, jelentkezz Te is!

SzR • 2014. december 05., péntek •
Hétfőtől ismét a műjégpályán edzenek a Pingvinek, a szombathelyi utánpótlás korú jégkorongosok. Az előzményekről érdemes tudni, hogy a jégszezon végén sem álltak le, tavasztól görkorcsolya és görhoki edzéseket tartottak a kis Pingvinek. A mini feletti korosztályok pedig az osztrák görhoki bajnokságban szerepeltek, sőt, meg is nyerték azt! Egyaránt fantasztikus élmény a gyerekeknek játszani, a szülőknek pedig a pálya szélén szurkolni. Hasonló élményben lehet része a most csatlakozó kezdő játékosoknak, hiszen a csapat januártól a korosztályos bajnokságokban szerepel majd.
Indul a jégkorong, jelentkezz Te is!

„Öt éves kortól várjuk a gyerekeket decemberben minden hétfőn és szerdán 15:30-tól a szombathelyi műjégpályára nyílt edzéseinkre, teljesen díjmentesen. Lehetőséget biztosítunk, hogy a gyerekek megismerkedjenek a világ egyik legférfiasabb sportjával. A korcsolyázni még nem tudó gyerekeket megtanítjuk a jégkorongozás alapjain túl korcsolyázni is. Nagyon fontos kiemelni, hogy a tévhittel ellentétben a hoki az egyik legbiztonságosabb sport. Az edzésekhez védőfelszerelést biztosítunk!” – invitálja Göncz Szabolcs, az Egyesület elnöke a sport iránt érdeklődő gyerekeket és szüleiket.

Jelentkezés: Göncz Szabolcsnál, E-mail: g.szabolcs@pingvinekhoki.hu , telefon: 20/9163295 vagy Sipos László E-mail: s.laszlo@pingvinekhoki.hu, telefon: 30/593-3068.  

A jégkorongos csapat további elérhetőségei: www.pingvinekhoki.hu és megtalálhatóak a facebookon is, Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub néven.

közösség

további frisss

lap tetejére