Szombathelyi Haladás: Illés Béla szerint jó a ritmus

szróbert • 2014. július 08., kedd •
Két-három labdarúgóra még biztosan szükségünk lesz – mondta Illés Béla. Haladás kisebbségi tulajdonosa, a csapat egykori válogatott ikonja a zöld-fehérek felkészüléséről, a Király Kupáról, valamint az átigazolásokról, illetve további játékosok érkezéséről is nyilatkozott a frisss.hu-nak.
Szombathelyi Haladás: Illés Béla szerint jó a ritmus

Hogyan értékeli, hol tart a Haladás felkészülése?
Immár harmadik hete, hogy elkezdtük a felkészülést, úgy gondolom, hogy jó a ritmus. Ilyenkor még nem lehet persze elvárni a játékosoktól, hogy frissen mozogjanak, de vannak bíztató jelek. 

A Király Kupán sikerült a címvédés, ez azért örömteli…
A Király Kupa hagyományosan jól szolgálja a felkészülést, minden esztendőben itt vagyunk, és külön öröm, hogy idén sikerült a címvédés. Az is pozitív, hogy nemcsak magyar, hanem nemzetközi meccseket is vívhatunk a felkészülési időszakban. A lényeg most az, hogy minél hamarabb összeszokjanak az új és a már korábban is itt focizó labdarúgók, hogy minél jobban érezzék egymást a pályán.

Tart az átigazolási időszak. Érkeznek-e még játékosok a Haladáshoz? 
Vannak már biztos pontok, Városi Viktor, Zamostny Balázs, Nagy Olivér már nálunk játszik, de persze lesznek még további mozgások. Most úgy látom, hogy két-három labdarúgóra még feltétlenül szükségünk van.    

 

közösség

további frisss

lap tetejére