Így szól a Twilight zenéje a Szombathelyi Ifjúsági Fúvószenekartól

frisss.hu Fotó: Tóth Arnold • 2016. április 17., vasárnap •
A Csepreg Város Fúvószenekarának koncertje után ismert filmzenékkel nyűgözték le a közönséget a Szombathely ifjú fúvósai. Videóval!
Így szól a Twilight zenéje a Szombathelyi Ifjúsági Fúvószenekartól

Már ötödik alkalommal rendezetek hasonló témában fúvós estet a Bartók Teremben, ez a mostani is sikeres volt, teltház előtt szerepeltek a zenekarok. Most Csepreg Város Fúvószenekarát látták vendégül, akik újjáalakulásuk óta, vagyis harmincöt éve szolgáltatják a zenét a városban és környékén. 2008 óta vezetőjük, Iliás Attila, aki az este folyamán, mint karmester volt jelen. Az egyesület utánpótlását a szombathelyiekhez hasonlóan a csepregi fiatal fúvósok adják, szombaton indulókkal, fúvós átiratokkal szórakoztatták a közönséget.

Az este második részében pedig Mészáros Balázs karmester segítésével a Szombathelyi Ifjúsági Fúvószenekar filmzenéket vonultatott fel. A Cinema Classics-on megszólalt több film ismert slágere: a Fogathajtók parádéja, az Alkonyat, az Éhezők viadala, Szellemirtók, a Jó, a rossz és a csúf és a Volt egyszer egy vadnyugat. Kiemelkedő volt két szólista: Éder Rebeka zongorista az Alkonyatban brillírozott, Mihályfi Márk pedig az ismert western, a Jó, a rossz és a csúf trombitaszólóját játszotta.

A Twilight-rajongóknak kedvezve megmutatjuk videón is:

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére