Horváth Alex: a győzelmi kényszer nem a mi vállunkat nyomja

Szita Róbert - Fotó: Eric Morelle, Hornyák Emőke és Bodorkós Máté • 2017. március 03., péntek •
Az AVUS kapusa szerint az őszi fővárosi győzelem miatt minden bizonnyal revánsvágy hajtja a Neptunt, de a szombathelyiek játszanak majd hazai környezetben.
Horváth Alex: a győzelmi kényszer nem a mi vállunkat nyomja

Az OB I/B nyugati csoportjában igazi rangadó következik, szombaton a listavezető Neptun VSC, a tabella 3. helyén álló AVUS fiataljaival mérik össze erőiket. Ősszel 9-6-os fantasztikus győzelmet ünnepelhettek Matajsz Márk ,,fiai". Szerintem, dörzsölhetjük a tenyerünket, jó kis meccs következik. 

A múlt hétvégén a pécsiek ellen két és fél hónap után játszottunk újra, nyertünk, de nagyon idény eleji formát mutattunk még, bár sikeres felkészülési időszakon vagyunk túl. Igyekeztünk betartani, amit az edzőnkkel megbeszéltünk, és idővel ki is jött a különbség, jobban bírtuk erővel, felőröltük őket erővel és megérdemelten nyertünk – fogalmazott a pécsiek elleni győzelmet értékelő rutinos kapus, aki a szombati rangadó előtti várakozásait is elmondta honlapunknak. 

Én is megéreztem a két hónap pihenőt, de nagyon szeretek védeni és mivel jönnek az egyre komolyabb téttel bíró mérkőzések és, mert a célunk már a felsőházi rájátszást érő helyezés elérése, nagyon komolyan kell összpontosítanunk. Igazi nehéz meccs jön, a pécsiek ellen mutatottnál sokkal keményebb játékra lesz szükség a listavezető ellen. Úgy gondolom, a két csapat közül nem nekünk van bizonyítani valónk, mi ezt már megtettük ősszel, a Hajósban, így a revánsvágy és a győzelmi kényszer nem a mi vállunkat nyomja! Természetesen győzelmet várok, győzni szeretnénk, mint minden hazai mérkőzésünkön. Azt gondolom, ha a saját játékunkat tudjuk játszani és összeáll a védekezésünk, akkor ez nem is lesz probléma - tette hozzá a korábban Franciaországban idegenlégióskodó Horváth Alex.

Az AVUS – Neptun VSC rangadó szombaton 16 óra 30 perckor kezdődik a Fedett uszodában.  

 

közösség

további frisss

lap tetejére