Hogy telik majd a hétvégéje? - A csillagok megmondják!

vkriszti-nlcafé.hu • 2014. november 15., szombat •
A Bak figyeljen a testére, a Halak várakozással vannak teli, az Oroszlánok kicsit bolondok lesznek ma. Önnek mit hoz a szombat?
Hogy telik majd a hétvégéje? - A csillagok megmondják!

Kos: Ha valami nem működik, azt kidobhatod. Vagy megjavíthatod. Igen, lehet, hogy a javíttatás ma már sokkal drágább, mint egy újat venni, te valamiért mégis a javíttatás mellett vagy szombaton. Ma szívesen bütykölsz te magad is, de figyelembe véve a műszaki érzékedet és az idevágó ismereteidet, valamint a nyugalomhoz fűződő viszonyodat, talán jobb lenne, ha nem vinnéd túlzásba a szerelést. Igen, elég kevéssé valószínű, hogy van értelme neked csinálnod a javításokat.

Bika: Bár erős lehet a kísértés, hogy ma kezdj bele a fogyókúrába vagy egy jó kis diétába, jobban jársz, ha elnapolod ezt az ügyet. Először is ma túl szigorú vagy magadhoz, így mindent betűhűen betartanál. Egészen addig, amíg nem bírod tovább, és akkor megszegnéd az előírásokat, de azonnal el is kezdenéd ostorozni magadat, És ez így menne egész nap. Hét hiányzik ez neked? Ugye hogy nem? Engedd meg magadnak, hogy azt edd, amit máskor, és amihez kedved van.

Ikrek: Talán túl nagy hatalmat adtál az embereknek, az idegeneknek mostanában. Talán túl sokat adsz mások véleményére, és talán túl sok mindent teszel azért, hogy a lehető legjobb fej lehess mások szemében. A szombat alkalmas arra, hogy végre azt nézd, neked mi a jó. A mai nap alkalmas arra, hogy megértsd: elsősorban önmagadnak kell megfelelned, és nem másoknak. Hidd el: te mindig jobban tudod, hogy mi a jó neked, mint mások.

Rák: Az értelmetlen várakozásnak vége szombaton. Eddig talán úgy érezted, hogy egyáltalán nincs semmi értelme annak, hogy várakozz, és hogy türelmes legyél. Valóban, amíg nem történik semmi, addig igazán könnyű elhinnünk, hogy a türelem értelmetlen dolog. Ma azonban észreveheted, hogy mennyire megérte várnod. Ma észreveheted, hogy végre alakul az, amit szeretnél, és végre elkezdődik a változás az életedben. Beengeded ezt a változást?

Oroszlán: Dilinyósnak érezheted magadat szombaton. Legalábbis a nagy vihogások és a kicsattanó jókedv, no meg a teljesen szokatlan és logikátlannak tűnő ötletek erre engednek majd következtetni. Persze valójában nem vagy dilinyós, sőt most kezd el megjönni az eszed. Most kezdesz el bátran kísérletezni olyan dolgokkal, amelyekkel máskor nem mertél, és olyasmikkel, amelyek szórakoztatnak téged. Ne felejtsd el: ma semmit nem kell a megszokott módon tenned.

Szűz: Az egyik percben mindentől óvod, véded a gyerekeidet, a másikban azonban kénytelen vagy belátni, hogy bizonyos dolgokat ki kell próbálniuk. Ha pedig még nincsenek gyerekeid, akkor most a barátaid felett anyáskodsz. Mindegy, hogy kit szeretnél aranykalitkába zárni, az egyetlen igazán jó megoldás az, ha nyitva hagyod a kalitka ajtaját. Így a lakója eldöntheti, hogy menyit lesz bent, és mennyit repül ki. Van ehhez elég bátorságod és lelkierőd?

Mérleg: Az emberi nagyságod számtalan módon megnyilvánulhat szombaton. Ma igazán önzetlen segítő vagy, és igazán nagylelkű adományozó is. A legszívesebben minden vagyonodat szétosztanád, de szerencsére azért vannak olyanok a közeledben, akik meggátolnak a túlzott adakozásban. Ne felejtsd el: ha most odaadod mindenedet, akkor legközelebb talán neked sem lesz miből adnod. A szombati nap nagy leckéje az, hogy megértsd: adni csak az tud, akinek van miből.

Skorpió: Amikor új utakat kell felfedezned, akkor vagy a legkreatívabb. Így szombaton nem lesz hiány a kreativitásból, hiszen ma igencsak sok új út vár rád és arra, hogy felfedezhesd ezeket. Ne lepődj meg azon, ha az egész családod olyan ételeket akar veled főzetni, amiket még nem próbáltál, és azon se, ha olyan kérdéseket kapsz, amelyeket még soha sem tett fel neked senki sem. Bármilyen újdonsággal is találkozol, tartsd észben, hogy ez az újdonság hosszú távon előre visz, és nem hátráltat semmiben sem.

Nyilas: Mivel egész héten a túlhajtás-pihenés témaköre foglalkoztatott, igen valószínű, hogy szombatra is jut ebből a kérdéskörből neked. Mondhatnám, hogy az aktív pihenést most 24 óra alvásra kellene felcserélned, de azt hiszem, úgysem fogadnád meg ezt a tanácsot. Akkor még egy dolgot mondhatok: A természetes pihenés a legjobb energetizáló és szépítőszer. Ha ez sem győz meg, akkor legalább olyasmit csinálj szombaton, ami tényleg szórakoztat téged!

Bak: Ma figyelj a testedre és a testi jelzéseidre. A tested olyan, mint egy nagy műszer, amely mindig nagyon pontos ismereteket továbbít neked, csak éppen nem mindig figyelsz rájuk. Például mit érzel étkezések után? Mit szeret enni a tested, és mi az, ami nincs rá jó hatással? Hol érzi magát jól, és hol rosszabbul? Mit szeret csinálni? Mire vágyik? Ha figyelsz a testedre, akkor könnyedén észreveheted, hogy mitől leszel egészségesebb és energikusabb!

Vízöntő: Meglepetésekben nem lesz hiány szombaton. Olyan, mintha az egész napot egy távoli, egzotikus országban töltenéd. Valahol ott, ahol nem ismered a nyelvet, szokatlan a divat, és mindent beleng valami egzotikus és erotikus előérzet. Az Ezeregyéjszaka meséiben érezheted magad, különösen akkor, ha párkapcsolatban élsz. A szerelmeddel most tervezzetek kölcsönösen kényeztető programokat egymásnak. Ezzel elmélyítitek a kapcsolatotokat, és sikeresen kizárjátok a külvilágot is a gondolataitokból.

Halak: Talán már nagyon vártad ezt a napot, és minden okod meg is volt arra, hogy a szombat után vágyakozz. Ma olyan különleges dolgok történnek veled, amelyeket eleinte talán te magad sem akarsz elhinni. És persze az is igaz, hogy végre meg mersz tenni valamit, amire nagyon régóta készülsz. A szombat rengeteg gyógyító mondatot és rengeteg gyógyító szeretetet tartogat a számodra. Ma figyeld mások szavait, és engedd be az emberek szeretetét az életedbe!

 

közösség

további frisss

lap tetejére