A csillagok üzenete: Hétfő reggeli horoszkóp!

vkriszti-nlcafé.hu • 2014. november 10., hétfő •
Az Ikrek sokat nevetnek, a Mérlegek nehéz feladatot kaphatnak hétfőn. De fel a fejjel, ha Szüzekkel vagy körülvéve, bennük ugyanis túlteng a szeretet!
A csillagok üzenete: Hétfő reggeli horoszkóp!

Kos: A hétfői nyűgök ellen kétféle módszer közül választhatsz: Dönthetsz úgy, hogy bezárkózol, kihúzod a telefont, kibontasz egy tábla csokit… És dönthetsz úgy is, hogy veszel néhány mély lélegzetet, tudatosítod magadban, hogy csak jó dolgok történhetnek veled, ha elébe mész a váratlan fordulatoknak, és elindulsz. Az nyilvánvaló, hogy a főnököd, az anyád, és a szerelmet melyiket szeretné, de te melyiket választod?

Bika: Nincs értelme tovább tagadni: Visszavonhatatlanul itt az ősz, és jön a tél. Ahelyett, hogy tovább várnál a csodára, a globális felmelegedésre, vagy a tér-idő viharra, amely ismét nyarat csinál, inkább ellenőrizned kellene a fűtést, és, ha szükséges el kellene gondolkodnod azon, hogy hogyan fogod növelni annak a hatásfokát. Hétfőn a rezsicsökkentéshez is lesznek jó ötleteid, ezzel is érdemes foglalkoznod.

Ikrek: Humorral tényleg minden, de minden sokkal könnyebb lesz. Ezt valahol te is tudod a lelked mélyén, és ezért hajlandó vagy arra, hogy ma mindenből viccet csinálj. Ennek pedig meglesz az a haszna, hogy sokkal jobb kedvűen találkozol a hétfői nyűgökkel. Amelyekről ma kiderülhet a számodra, hogy nem is nyűgök, hanem igazi humorforrások, amelyek csak fokozzák a jókedvedet.

Rák: Itt az ideje, hogy elkezd megszervezni egy utazást, vagy legalább egy kirándulást. Hétfőn egyébként is jót tesz neked, ha tervezgetsz és álmodozol, miért ne tervezgethetnél egy utat. Valahová a tengerhez. Vagy egy európai nagyvárosba. Vagy egy magyar nagyvárosba. Mindegy, milyen utat, vagy kirándulást tervezel, a lényeg az, hogy használd a fantáziádat és a szervezőkészségedet.

Oroszlán: A gyerekek nevelésének tudod mi a legfontosabb eszköze? Nem, nem a vas szigor, és nem is a magas követelmények, vagy az engedékenység. A gyerekek nevelésének a legfontosabb eszköze a hitelesség. Az a fajta hitelesség, hogy ne kérj olyasmit, amit te magad nem tennél (vagy tettél) meg. Hiszen azt a gyerekek is érzik, hogy fals az a kérés, amit te magad nem tudnál teljesíteni.

Szűz: Tele vagy szeretettel, csak valahogy nem mindig tudod kifejezni ezt. Valahogy a keménységed, a határozottságod könnyebben kimutatható a számodra ma. De ez nem jelenti azt, hogy abba kellene hagynod a próbálkozást. Minél jobban szeretnéd, a szereteted annál könnyebben érzékelhető lesz mások számára. Talán nem tudod, de a szeretet is olyan, mint egy izom: Minél jobban edzed, annál könnyebb használni.

Mérleg: Lehet, hogy valaki megbánt téged ma. Lehet, hogy valaki olyan magas követelményeket támaszt feléd, amelyeket teljes mértékben teljesíthetetlennek látsz. Ahelyett, hogy megrettensz ezektől, vagy azonnal támadásba lendülnél ezek ellen, tegyél fel magadnak egy kérdést: Mi lenne, ha megpróbálnám? Hétfőn könnyen kiderülhet, hogy sokkal ügyesebb, okosabb és tehetségesebb vagy, mint azt hitted eddig.

Skorpió: Ma egy mélyen spirituális tényt érthetsz meg. Azt, hogy a megbocsátás nem akkor megy végbe, amikor azért, mert tudod, hogy így illik, hajlandó vagy bocsánatot kérni, vagy bocsánatot adni. A megbocsátás valójában akkor megy végeb, amikor ténylegesen elfelejted, ami történt. Amikor már nem forgatod magadban a szavakat, és nem ismételgeted magadban, hogy mi történt, vagy hogyan kellett volna történnie. Ma ehhez a megbocsátáshoz kapsz segítséget a csillagoktól. 

Nyilas: A munkahelyi konfliktusokban mindig van három lehetőséged. Állhatsz az egyik fél oldalára. Állhatsz a másik fél oldalára. És állhatsz középre, a nyugalom és a béke oldalára is. Ma ezt a harmadikat lesz célszerű választanod, még akkor is, ha ez eleinte valóban azzal járhat, hogy mindkét fél megsértődik rád, mert úgy érzik, hogy a másikkal vagy. A jó hír az, hogy a végén sikerül megteremtened a békét.

Bak: Mintha nem találnád a helyedet a világban hétfőn. Ma arra vágysz, ami éppen nincs, de ha megkapod, azonnal újabb vágyaid születnek. Ez egy olyan napnak indul, amikor valahogy semmi sem jó. Ezt a folyamatot akkor állíthatod le, ha végre kitartasz egy helyzetnél. Ha végre nem mész tovább, hanem megállsz, és kipróbálod, hogy milyen, az, ha tényleg belemész egy-egy helyzetbe.

Vízöntő: Hétfőn remek lakberendezési inspirációid születnek. Könnyen lehet, hogy a munkahelyeden ülve azon kapod magadat, hogy egy papírfecnire a lakásod alaprajzára skicceled fel a bútoraidat, azoknak az új helyét. Érdemes ma ellátogatnod egy lakberendezési áruházba, vagy egy textilekre szakosodott üzletbe, hiszen néhény textillel, új függönnyel, terítőkkel és takarókkal csodát tehetsz a lakásodban.

Halak: Végre megértesz egy nagyon fontos dolgot: A te idődet csakis te oszthatod be. Lehet, hogy valaki azonnalra kér tőled valamit, de te bármikor elmondhatod neki, hogy most nincs időd, csak tíz perc múlva lesz, vagy fél óra múlva, esetleg holnapután. Igen, jogod van arra, hogy az idődet beoszd, és jogod van arra is, hogy te határozd meg, mit csinálsz. A hétfői napod pedig ezzel az új tudással máris sokkal könnyebb és jobb lesz. 

közösség

további frisss

lap tetejére