Hatpontos meccset játszik az AVUS

Szita Róbert - Fotó: frisss.hu és aligator.hu • 2017. május 06., szombat •
Ma délután a listavezető, egri Eszterházy Károly Főiskola ellen akarnak bizonyítani Matajsz Márk vezetőedző „fiai".
Hatpontos meccset játszik az AVUS

A férfi vízilabda OB1/B-ben az 1-8. helyért zajló rájátszásban 1 döntetlen és 1 győzelem után a listavezető és bajnokesélyes egriek ellen ugranak medencébe az AVUS legjobbjai. A rangadó előtt két kulcsjátékost kérdeztünk az esélyekről.  

Horváth Alex, az AVUS kapusa: ahogy mondani szokás, ez egy mindkét fél számára nagyon értékes, úgy is mondhatnám, 6 pontos mérkőzés lesz, ennek minden pozitív és negatív oldalával. Ugyanakkor úgy gondolom, nem szabad foglalkozni azzal, hogy kivel játszunk, kik játszanak az ellenfélnél, ugyanis ebben a bajnokságban, ha játsszuk a saját játékunkat, akkor nincs csapat, aki képes lenne arra, hogy pontot vigyen el Szombathelyről!

Célunk egyértelmű, nyerni szeretnénk!

Kutasi Rómeó, a csapat gólzsákja: nagyon bízom benne, hogy itthon meg lehet a győzelem. Sokszor beszélgettünk már hasonló szituációkról, hasonló ellenfelekről, de úgy érzem, hogy ezen múlik, hogy megnyerjük-e a bajnokságot vagy nem. Érdekesnek tartom, hogy úgy indultunk neki a szezonnak, hogy csak maradjunk bent a bajnokságban, ne essünk ki a másodosztályból, ennek ellenére most arról beszélgetünk, hogy van esélyünk azt megnyerni.

Minden bizonnyal csak az ellenfélnek van oka izgulni, hiszen úgy gondolom, hogy mi már letettük a névjegyünket az OB1/B-ben. Szóval egy szó, mint száz, egy pillanatra sem tartok az ellenféltől. Csak egy jó mérkőzést szeretnék játszani, hogy ki nyer majd, az a végjátékban csak nüansznyi dolgokon fog múlni.

A tabella 1-2. helyén álló AVUS és az Eszterházy Károly FSC viadala 16 óra 30 perckor kezdődik a Fedett uszodában. 

közösség

további frisss

lap tetejére