Győzni kell az Újpest ellen (videóinterjú)

SzR-TT • 2014. március 30., vasárnap •
Nagyon jó lila-fehér szériát szeretne megszakítani a Szombathelyi Haladás. A hazai zöld-fehérek az OTP Bank Liga 22. fordulójában, március 30-án, vasárnap 18.30-kor az Újpestet fogadják. A frisss.hu a Rohonci úti meccs előtti utolsó edzésen a vezetőedzőt és a házi gólkirályt kérdezte az esélyekről.
Győzni kell az Újpest ellen (videóinterjú)

Nagyon erős az újpestiek kerete, rengeteg tehetséges magyar és külföldi játékosuk van, az egyesület körüli gondok pedig összekovácsolták őket. Szokás szerint megint szűk kerettel dolgoztunk a héten, az U19-es válogatottba és az U21-es csapatunkba is adtam játékosokat. Ennek ellenére tisztességgel felkészültünk és győzelmet várunk – mondta el honlapunknak Artner Tamás vezetőedző.

A csapat házi gólkirálya, Radó András jó hangulatban készült a vasárnapi meccsre. Honlapunknak elmondta, hogy bízik a támadójáték feljavulásában.

A frisss.hu azt is megtudta, hogy Halmosi Péter öt sárga lapja miatt nem játszhat, Schimmer Szabolcs beteg, Mursits Roland, Kalász Milán, Devecseri Szilárd sérült. A vendégeknél Kabát Péter eltiltott.

közösség

további frisss

lap tetejére