Félelmetes, de igaz, hogy naponta egymilliárd órát youtube-ozunk

Frisss/index/Mashable - fotó: ilgiornale.it • 2017. február 28., kedd •
Alig öt év alatt közel tízszer annyian látogatják a legnagyobb videómegosztó portált, mint tették ezt korábban a felhasználók.
Félelmetes, de igaz, hogy naponta egymilliárd órát youtube-ozunk

Egy álomhatárt sikerült elérnie a Youtube-nak. Napi egymilliárd órányi videót néznek meg a felhasználók - ezt a Mashable írta meg oldalán. Ez a szám egyébként tízszeres emelkedést jelent, ha a 2012-es év eredményeit nézzük.

A statisztikák félelmetes számadatokat tartalmaznak. Kiderült az is, hogy a felhasználók 400 órányi videóanyagot töltenek fel, ami naponta újabb 65 évnyi néznivalót jelent. Unatkozni tehát nem fogunk az elkövetkezendő hónapokban sem.

Cristos Goodrow, a Youtube alelnöke kifejtette, hogy a tematikus csatornáknak köszönhetően egyre többen találhatják meg a számukra izgalmas tartalmakat. Ez a mérföldkő pedig ösztönözheti a videó készítőket is, hogy továbbra is magas minőségű munkát adjanak ki a kezükből.

Ez emberi ésszel szinte felfoghatatlan adatmennyiség egyébként csak egy újabb lépcsőfok a kibertérben. Hamarosan újabb álomhatárt léphet át a legnagyobb és legismertebb videómegosztó portál.

Íme a világ egyik legtöbbször megtekintett klipje:

 

via index

közösség

további frisss

lap tetejére