Évzáró: példaértékű lehet a női kézilabda klub

Szita Róbert - Fotó: Tóth Arnold • 2015. december 13., vasárnap •
Kilenc mérkőzésből, kilenc győzelemmel, vagyis száz százalékos teljesítménnyel zárta az őszi szezont a Kozma Szerszám – Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB II-es női kézilabda csapata. Így aztán a Szombathely melletti mexikói étteremben megérdemelt és örömteli volt az évzáró.
Évzáró: példaértékű lehet a női kézilabda klub

A vépi Mad-Max mexikói étteremben a teljes felnőtt csapat - Tömő Alexandra, Szovák Viktória, Jurik Petra (kapusok), Mayer Maja, Ghetu Andrea, Pukler Glória, Szendrei Barbara, Gaylhoffer Ildikó, Császár Zsófia, Mórocz Alexandra, Debreczeni Luca, Gerencsér Zsófia, Szecsődi Vivien, Győrffy Réka, Csépke Dominika, Cser Dóra, és Jámbor Réka csapatkapitány (mezőnyjátékosok) - jelen volt, de a szakmai stáb, az edzők sem hiányozhattak.

Pődör Zoltán, a klub ügyvezető elnöke köszöntőjében elmondta, hogy nagy fába vágta a fejszéjét július 1-jével az egyesület, amikor elindította az egységes szombathelyi kézilabda klubot. 
Nagyon örülök, hogy a lányok csatlakoztak hozzánk és kiálltak mellettünk, annak ellenére, hogy egy osztállyal lejjebb soroltak bennünket. Játékosaink nagyon jól teljesítettek, és szinte biztos, hogy jövőre a másodosztályban folytatjuk. Mindenkinek megköszönöm a munkáját, és azt hiszem, hogy Szombathelyen jó példát mutattunk azzal, ahogy a sportág jövője érdekében összefogtunk – tette hozzá a klubvezető, aki arról is beszélt, hogy a 6-7 éves gyerekektől kezdve egészen a felnőttekig mindenki az SZKKA kézilabdázója. 

Pődör Zoltán azt is hangsúlyozta, hogy a klub óriásit lépett előre abban, hogy nagyon sok helyi vállalkozó támogatja már a helyi kézilabdát, akik közül többen az elnökségben is munkát vállaltak.   

Bölöni Roland vezetőedző is az elnökség, a szponzorok és a lányok nagyszerű teljesítményét köszönte meg, majd hozzáfűzte, hogy továbbra is nagy szükség lesz a támogatásra, végül pedig megígérte, hogy a játék minőségével és a magabiztos győzelmekkel hálálják meg a bizalmat. 

Galambos Tamás társadalmi elnök mindent és mindenkinek megköszönt, és azt kívánta a lányoknak, és a szakmai stábnak, hogy maradjon meg a motiváció, és sérülésmentes legyen a tavaszi szezon is. 

Balogh Gyulától, a klub igazgató-helyettesétől megtudtuk, hogy a helyi női kézilabda támogatói, a már említett Galambos Tamás (Galambos Trans) mellett szinte mind megjelentek. Takács Balázs (EPCOS), Hazafi László (Volvo Alpok Autó Kft.), Kalocsai Norbert (Kelet-Ablak), Komáromi Szabolcs (Convex Kft.), Horváth Balázs (Luce) mind-mind személyesen is gratuláltak a kiváló teljesítményt nyújtó lányoknak, mellettük a névadó szponzor Kozma Szerszám, a mezszponzor Alpok-Service Kft., és a Gravitáció Kft. is további támoatásról biztosította a csapatot. 

Az évzáró nagyon finom vacsorával és jó hangulatú, kötetlen beszélgetéssel zárult.  

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére