Ellenségeskedés, belső béke, pénz - napi horoszkóp!

vkriszti-nlcafé.hu • 2014. november 14., péntek •
"Péntek az én napom..." hangzik el a dalban, de vajon Önnek mit hoz a péntek? Szerencsés lesz a hét utolsó munkanapja, vagy inkább terheket rak ránk a hétvégére... Nézze meg Ön is!
Ellenségeskedés, belső béke, pénz - napi horoszkóp!

Kos: Valaki ma úgy gondol rád, mint az ellenségére, vagy legalábbis olyasvalakire, akinek nem tiszták a szándékai. Ideje lenne ezt a kapcsolatot és ezt a félreértést meggyógyítanod és rendbe raknod. Ideje lenne arra is gondolnod, hogy kettőtök jó viszonya messze többet jelent, mint azt, hogy egyel kevesebb a rosszakaród. Ma javítsd meg a kapcsolatotokat, vagy legalábbis tedd meg az első lépést a kibékülés, az újra összebarátkozás felé.

Bika: Sokan hajbókolnak neked, és sokan tekintenek rád úgy, mint a nagy döntések meghozójára. Igen, lehet, hogy igazuk van, és lehet, hogy valóban hozhatsz olyan döntéseket, amelyek hatással vannak az életükre,. Az azonban biztos, hogy te nagyon is élvezed ezt a helyzetet. Örülsz, hogy valakik felnéznek rád, és elismerik a munkádat. Vigyázat, ez a helyzet könnyen csúszhat át kevélységbe.

Ikrek: Itt az ideje megérkezned az önszeretet és a belső béke világába. Fontos, hogy ne keverd össze az önszeretetet a beképzeltséggel, az egoizmussal vagy a kevélységgel. Fontos, hogy megértsd: Ha szereted magadat az azzal jár együtt, hogy szeretsz mindenki mást is. Most egyszerűen engedd meg magadnak, hogy észrevedd: Tele vagy olyan értékekkel, amelyek miatt valóban szerethető vagy. Nem kell megjátszanod emiatt semmit sem.

Rák: A pénz körül járnak a gondolataid pénteken. Lehet, hogy úgy érzed, két kézzel szórod a pénzedet, és igaz, ami igaz, ma talán egy kicsivel tényleg többet költesz, mint amennyi indokolt lenne. Ugyanakkor arra is érdemes gondolnod, hogy a pénz akkor érzi jól magát, ha forgatják. Ha elköltöd a pénzedet, az megsokszorozódva áramlik majd vissza hozzád. Legalábbis akkor, ha ez az, amit megerősítesz magadban. Ezért ma fontos, hogy tudd: Minden kiadott forintod sokszorosan tér vissza hozzád.

Oroszlán: Talán egy árnyalatnyit szomorúbb vagy, mint a hét többi napjain. Talán ma valami rejtélyes melankólia kerít hatalmába, és a múlt elszalasztott lehetőségei felett szomorkodsz. A helyzet persze az, hogy ezek a lehetőségek nincsenek elszalasztva. A helyzet az, hogy ha a szomorkodás helyett a kezedbe vennéd a dolgokat, azok teljesen más irányt vennének. De amíg szomorkodsz, és sajnálod a helyzetet addig ezt nem veszed észre.

Szűz: Itt az ideje felfedezned a saját férfias, aktív oldaladat. Itt az ideje annak, hogy határozott döntéseket hozz, és itt az ideje annak, hogy megmutasd: igenis képes vagy kiállni az elveid és a vágyaid mellett. Ma fontos, hogy minden kérdésben mondd ki a véleményedet, és fontos, hogy a bizonytalankodás helyett legyél inkább határozott. A pénteki céltudatosságod alapozza a meg a jövő heti eredményeidet.

Mérleg: Egy nagyobb utazásról álmodsz, és pénteken lehetőséged lesz arra, hogy elkezd megszervezni ezt az utat. Mikor utaznál és hova? Ki lenne a számodra legideálisabb úttárs? Ezeket a kérdéseket is érdemes elkezdened tisztáznod magadban, és érdemes azzal kezdened az utazás szervezést, hogy megnézel néhány utazási honlapot. Akár belföldre, akár külföldre vágysz, most találhatsz magadnak megfelelő ajánlatokat, és szállásokat.

Skorpió: Tudod mit? Pénteken lepd meg magadat! Ma ajándékozd meg magadat azzal, hogy teljesíted egy régi vágyadat. Mintha te lennél a dzsinn, aki csak arra vár, hogy három kívánságot teljesítsen – önmagának. Talán eleinte önzésnek tűnhet, hogy a saját vágyaiddal foglalkozz, de végül is ez a születésnapi hónapod, így megengedhetsz egy kis extra kényeztetést, ugye? Azt pedig ne felejtsd el, hogy a vágyad teljesítésével nemcsak magadnak okozhatsz örömet, de másoknak is.

Nyilas: Figyelj az egészségedre! Igen, tudom, hogy most olyan sok dolgod van, és akkora lendületben vagy, hogy erre szinte egyáltalán nem marad lehetőséged. De abba kérlek gondolj bele, hogy a szervezeted már adja a vészjelzéseket, a tested már tudja, hogy nincs értelme még jobban túlhajszolnod magadat. Ebben az enyhe időjárásban könnyedén megfázhatsz, és talán egy vírust is összeszedhetsz. De mindez csak a tünete a túlhajszoltságodnak, ezt ne felejtsd el!

Bak: Pénteken foglalkozz egy kicsit a lelkeddel, foglalkozz egy kicsit az érzéseiddel. Egész héten próbáltál elnyomni magadban néhány fontos gondolatot és érzést, de ezek most már a felszínre törnek belőled. A péntek ideális nap ahhoz, hogy befelé figyelj, és hogy észrevedd milyen változások zajlanak a lelkedben. Könnyen lehet, hogy azt tapasztalod meg, hogy szükséged van valamilyen spirituális, lelki támaszra, egy tanfolyamra, vagy egy könyvre.

Vízöntő: A legszívesebben ma egész nap a házad csinosítgatásával, otthonossá tételével foglalkoznál. Ma igen erős benned a vágy, hogy bevackolj egy jó meleg sarokba, és onnan ki se gyere, ameddig a tél tart. Természetesen olyan hosszan nem bújhatsz el a kuckódban, de azért ma lesz alkalmad és lehetőséged arra, hogy kialakíts magadnak egy téli melegedő helyet, egy olyan sarkot, ahol majd a hosszú téli estéken olvasgatsz.

Halak: Pénteken olyasmiket is el tudsz intézni, amikre egész héten nem volt időd vagy kedved. Ez a nap tökéletes arra, hogy mindenféle adminisztratív feladatokban utolérd magadat, és arra is, hogy másoknak segíts ugyanezekben az adminisztratív feladatokban. Lehet, hogy nehezen tudod elképzelni, hogy ma jól boldogulsz a papírmunkával, mégis kellene tenned egy próbát, hogy meglásd milyen egyszerű mindent kitölteni és elintézni ma.

közösség

további frisss

lap tetejére