Drámai, tanulságos, de sikeres

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2016. szeptember 14., szerda •
Juhász Tibor, az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület elnöke szerint jól funkcionált a csapategység.
Drámai, tanulságos, de sikeres

Honlapunk élőben tudósított a hétvégi I. Aligátor Kupa 4 csapatos felkészülési vízilabda tornáról, melynek döntő mérkőzésén már 4 góllal is vezetettek a szombathelyi pólósok. Aztán a drámai izgalmakat hozó, döntetlennel zárult meccset követő 5 méteresekkel a nagykanizsaiak vitték el a serleget. A látottakról Juhász Tibort, az AVUS elnöke mondta el véleményét. 

Nagyon rutinos csapat a Nagykanizsa, amikor a játékra figyeltünk nem volt gond, vezettünk, aztán, amikor a ,,verekedésre” került a sor (a képünkön láátható Vladimir Cvetic meg is sérült - a szerk.), akkor még alulmaradtunk. Ennek ellenére elégedettek lehetünk, annak tudatában, hogy a kanizsaiak OB I/B-s babérokra törnek, a célunkat elértük.

Tanulságosnak és sikeresnek tartom a hétvégi tornát. Amennyiben a negyedik negyedben is azt játszottuk volna, amit tudunk, akkor győzhettünk volna. Egy hónapja játszanak együtt a fiúk, és ez volt az első komolyabb megmérettetés, amikor már a leendő ellenfelekkel, az OB I/B-s csapatokkal találkozhattunk.

Mindenki odatette magát, amikor valakit kiállítottak, a csapat másik tagja beugrott és ugyanolyan szinten játszott tovább, jól funkcionált a csapat, egységesek voltak a fiúk – értékelte a vízilabda-tornát a klubelnök, aki annak is örült, hogy több százan kilátogattak a nyárias időben megrendezett meccsekre.

A bajnoki rajtig még két hét van, addig még egy-két vidéki edzőmeccset következik, az aligátorok pedig még inkább összeszokhatnak. Az AVUS szeptember 24-én, Kaposváron kezdi bajnoki szereplését.  

közösség

további frisss

lap tetejére