Brazília: Messi kettőt, Shaqiri hármat rúgott

szróbert • 2014. június 26., csütörtök •
Újabb négy csapat örülhet és érezheti magát a legjobb tizenhat között. Ezúttal nem született meglepetés, hiszen Argentína, Nigéria, illetve Franciaország és Svájc harcolta ki a továbbjutást. Messi egyre jobban játszik, már négy lőtt gólnál tart. Lehet, hogy ez már valóban az ő világbajnoksága lesz? És vajon mit szól ehhez a másik barcelonai, a brazil Neymar?
Brazília: Messi kettőt, Shaqiri hármat rúgott

A délutáni meccsen Messi-duplával nyertek az argentinok, de a vesztes sem szomorú. Nem adta meg könnyen magát Nigéria, amely bár 3–2-re kikapott, de továbbjutott. Argentína-Nigéria 3-2.

Bosznia története első vb-meccsét nyerte meg, miután 3–1-re legyőzte Iránt! Azonban mindkét együttes számára véget ért a világbajnokság! Bosznia-Hercegovina-Irán 3-1.

Hiába küzdött óriásit az ecuadori csapat, közel egy teljes félidőt Antonio Valenci akiállítása miatt emberhátrányban kellett játszaniuk, de így is megérdemlik a dicséretet, emelt fővel távozhatnak. Ecuador-Franciaország 0-0. 

Manausban, az őserdőben Svájc Shaqiri mesterhármasával nyert, Hondurastól búcsúzunk. Mivel a másik meccsen Ecuador nem tudta megverni Franciaországot, így Svájc továbbjutott.  Honduras-Svájc 0-3. 

Csütörtökön Portugália-Ghána és Németország-Egyesült Államok rangadókat rendeznek. Lehet, hogy C. Ronaldo is búcsút vesz Brazíliától?

közösség

további frisss

lap tetejére