Brazília, negyedik nap: Továbbra sincs döntetlen

szróbert • 2014. június 16., hétfő •
A brazíliai labdarúgó világbajnokság negyedik napján papírforma eredmények születtek. Svájc megszenvedett a győzelemért, Argentína hamar bebiztosította a diadalt, míg Franciaország nagyon magabiztosan gyűjtötte be a három pontot. Ez utóbbi meccsen debütált az elektronikus gólvonal-bíró ítélete, hiszen a második francia gólnál csupán 15 milliméterrel volt beljebb a labda a gólvonalnál. Szabad szemmel ezt képtelenség lett volna megállapítani.
Brazília, negyedik nap: Továbbra sincs döntetlen

Az első vasárnapi meccsen a dél-amerikaiak meglepetésre vezetést szereztek, aztán Ottmar Hitzfeld cseréi bejöttek és a meccs 93. percében kialakították a papírformát: Svájc – Ecuador 2-1. 
A második mérkőzés előtt noha elmaradtak a Himnuszok, a Franciaország – Honduras meccs, és a papírforma gall győzelem nem, a végén pedig 3-0 állt az eredményjelzőn.
A nap harmadik összecsapásán pályára lépett az OTP Bank Liga egyetlen reprezentánsa, a bosnyák M. Besic, aki nem kisebb feladatot kapott, mint a négyszeres aranylabdás, Messi semlegesítését. Noha Besic futott legtöbbet a meccsen, Messi mégis kulcsfontosságú gólt szerzett, így aztán nem maradt el a várt argentin siker sem: Argentína – Bosznia-Hercegovina 2-1.
Az ötödik nap, hétfői délutáni meccsének slágere a német-portugál rangadó 18 órakor kezdődik.

 

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére