Artner Tamás: szerencse, hogy a Fradi ellen játszunk

szróbert • 2014. május 17., szombat •
Az OTP Bank Liga 29. fordulójában május 18-án, vasárnap 16.30-kor az ötödik helyen álló Haladás a dobogós helyezésért küzdő FTC-t fogadja. A szombathelyi zöld-fehérek a múlt héten kikaptak a Pakstól, ugyanakkor a Fradi sorozatban hét megnyert bajnoki után érkezik a Rohonci útra. Tóth Péter öt sárga lapja, Halmosi Péter piros lapja miatt nem játszhat, Németh Márió combizomhúzódás miatt hiányzik, ennek ellenére Artner Tamás - mint azt a frisss.hu-nak elmondta - győzelmet remél.
Artner Tamás: szerencse, hogy a Fradi ellen játszunk

Két forduló van hátra a bajnokságból és azt hiszem szerencse, hogy a Fradival játszunk, hiszen ez az összecsapás hatalmas motiváció a játékosaimnak. Szerintem ez a meccs teljesen más lesz, mint a többi. Vasárnap mindenki megmutathatja, hogy mire képes a jó formában lévő Fradi ellen.

A biztos ötödik helyhez egy meccset mindenképpen meg kellene nyernünk, és az lenne a legjobb, ha mindez itthon, a Ferencváros ellen következne be. Úgy gondolom abszolút ,,három esélyes" mérkőzés előtt állunk, Halmosi Péter, Tóth Péter és Németh Márió kihagyja ezt a meccset, de Dvorschák felépült, ma már velünk edzett, számítok rá.

Olyan mérkőzésre számítok, ahol szeretnénk szép játékkal és persze győzelemmel megköszönni a közönségünknek az egész éves szurkolást - nyilatkozta honlapunknak a szombati edzés után Artner Tamsá vezetőedző.

közösség

további frisss

lap tetejére