Akár a tiéd is lehet Király Gábor szürke mackója

SzR-haladas.hu • 2015. november 19., csütörtök •
Jótékonysági online árveréssel kezdi a Haladás a búcsúzást a Rohonci úttól. A december 13-ig tartó online liciten számos Haladás és HVSE legenda relikviáját szerezhető meg.
Akár a tiéd is lehet Király Gábor szürke mackója

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás december 12-én játssza utolsó hazai mérkőzését a jelenlegi Rohonci úti pályán. A szombathelyiek ez alkalomból indították jótékonysági árverési akciójukat.
A licit.haladas.hu honlapon többek között árverésre kerül Király Gábor szürke melegítője vagy éppen Mészöly Géza első Haladás meccsen viselt széldzsekije, de lehet licitálni Szabó Éva teniszütőjére is. 

Legendás egykori és mai HVSE és Haladás sportolók relikviáira lehet licitálni a licit.haladas.hu oldalon.  Ha valaki szeretné megszerezni a Martina Navratilovát is megverő Szabó Éva teniszütőjét, Mészöly Géza széldzsekijét, vagy éppen Király Gábor szürke melegítőjét látogasson el december 13-ig a fenti oldalakra és licitáljon!  

A részvételhez csupán egy gyors regisztráció szükséges és máris versenybe lehet szállni a legendás sportolók legendás emlékeiért. A jótékonysági árverésből befolyt összeg a HVSE utánpótlás korú fiataljainak támogatását szolgálja. Az online licitről bővebb információk a licit.haladas.hu oldalon olvasható. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére