A Trónok Harcába oltott élő farkasos esküvő leigázta a világot

NR/popsugar.com - Fotó: Katherine Elena Photography • 2017. április 08., szombat •
Amikor egy álom frankón valóra válik.
A Trónok Harcába oltott élő farkasos esküvő leigázta a világot

A rajongók már nagyon várják a Game of Thrones (Trónok Harca) 8. évadát, de Katherine Elena Photography-nak köszönhetően előbb jött a szezonpremier. Igaz, a képeken szereplőknek semmi köze a sorozathoz, azon kívül, hogy hatalmas fanok. Katie Lee, a stúdió tulajdonosa elmondta, hogy a két nő, Daenerys Targaryen és Sansa Stark erejét és szépségét szerette volna kihangsúlyozni.

Az Erin RCB Fashion tervezett egy gyönyörű fehér ruhát Daenerys karakterére szabva és egy hosszú, kék bársonyruhát Sansáéra. Az egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy a vőlegény csak nyomokban emlékeztet Jon Snow-ra, de ez legyen a legkevesebb.

A képek a Smithmore várban készültek a Blue Ridge-hegységben, ami rendesen adja a középkor témát. Az erkély jelenetek önmagukban is rendkívül látványosak, de akkor a semmiből feltűnik egy valódi farkas, aki hatalmas forma, elég megnézni, hogyan pózol a fotókon. Persze ez az ötlet is a sorozatból jött, hiszen a Stark-ház címerében is egy farkas látható.

Az egészet pedig Ella, a Celestial Cakery cukrásza koronázta meg a kétharmad részt fehér, egyharmad részt sárkány esküvői tortával. Ilyen egy valódi álomesküvő, és lehet kidobni a kukába a smink és műköröm tanácsokat, mert ennél sokkal több kell a boldogsághoz és a sikerhez, például egy jó ötlet, mint itt.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére