A labdarúgó Európa-bajnokságon sem volt ilyen hangulat

PCS - fotó: Bodorkós Máté • 2016. november 19., szombat •
A 25. Váci Ovis Focitornát a Hétszínvirág nyerte.
A labdarúgó Európa-bajnokságon sem volt ilyen hangulat

Nincs jobb dolog a péntek délután, mint minőségi labdarúgást nézni, lehetőleg sok nézővel a lelátókon. Minden szempontból teljesítette a fenti kívánalmakat a 25. Váci Ovis Torna, amely a Bozsik Intézményi Program keretén belül lett megrendezve.

Már a Váci Mihály Általános Iskola előtti téren hallottuk a szurkolók hangorkánját, amely felemelő és félelmetes is volt egyben. A tornaterembe belépve igazi sportkülönlegességet láthattunk. Pazar cselek, óriási gólok és megannyi energiabomba a pályán, akik lelkesedésben, valamint tudásban is verik az élvonalbeli futballistákat. Nem is értettük, hogy miért választja bárki Cristiano Ronaldot példaképnek, amikor nála sokkal jobb focisták rúgták a bőrt.

A másik kellemes meglepetést a szurkolók okozták, hiszen nem megszokott dolog, hogy az anyukák túlharsogják az apukákat. Már pedig ez volt a helyzet. Az erősebbik nem képviselői a falat támasztva sejtelmes pillantásokkal nyugtáztak egy helyzetet, miközben a hölgyek teli torokból kiabáltak és úgy hajtották a jövő bajnokait.

Hat óvoda - Vadvirág, Hétszínvirág, Szűrcsapó, Benczúr, Mocorgó és Pipitér - részvételével rendezték meg a tornát. A gyerekek lelkesek voltak és próbálták a vezetőedzők utasításait betartva megnyerni a találkozókat. Azonban győztes csak egy csapat lehetett a nap végére. A döntőbe a Mocorgó és a Hétszínvirág került, ahol utóbbi 4:0-ás sikert aratva nyerte meg a tornát.

Különdíjak:
  • legjobb kapus - Reisner Bence (Hétszínvirág)
  • legjobb mezőny játékos - Sodics Mátyás (Mocorgó) és Mészáros Barnabás (Hétszínvirág)
  • gólkirály - Gombos Zalán (Vadvirág)

A rendezvényt egyébként a Váci iskola, az Illés Akadémia és az MLSZ Bozsik OTP Program támogatta, nélkülük aligha valósulhatott volna meg, ez a frenetikus sportcsemege.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére