Viszlát konditerem, helló nyár!

JZS • 2012. július 09., hétfő •
A bikiniszezon előtt hetente akár többször is hajlandóak vagyunk a konditeremben izzadni, csak hogy a nyaralásig lefogyjunk. Aztán előbb jön a lángos, és a henyélés, utána pedig a feketeleves: mire eltelik a szabadság, azon kapjuk magunkat, hogy a kemény munkával leadott kilók visszaszaladtak. Jöjjön néhány tipp, amivel okosan kordában tarthatjuk magunkat nyáron is!

 

Élvezzük ki a nyarat! - Forrás: www.niceface.hu

Mivel már túl vagyunk a nyaraláson, nincs motivációnk arra, hogy a meleg konditeremben izzadjunk. Van egy jó hírem: nem is kell! Eddig bicikliztünk a konditeremben? Szuper, akkor használjuk ki a jó időt, és járjunk biciklivel dolgozni, vagy épp bevásárolni. Akár 400 kalóriát is elégethetünk vele óránként, arról nem is beszélve, hogy sokat spórolunk – ami ilyen üzemanyagárak mellett nem egy utolsó szempont – és akár közös programnak is jó.

A közös bringázás jó móka! - Forrás: www.hotdog.hu

Ha elmegyünk fürdőzni egyet, hajlamosak vagyunk csak áztatni magunkat a medencében. A lehetőség adott, ússzunk pár hosszt, vagy ha ez nem megy, rendezzünk versenyfutást a vízben. Nincs az az elliptikus tréner, vagy taposógép, ami így átmozgatná a testünket! Ha igazán odatesszük magunkat, akár 550 kalóriától is megszabadulhatunk egy óra alatt. Nem muszáj ezt egyszerre letudni: óránként 20 perc pont elég ahhoz, hogy egy lángost ledolgozzunk!

A játék a vízben is jó zsírégető! - Forrás: www.indafoto.hu

Nem is gondolnánk, hogy egy órákon át tartó városnézés milyen jó zsírégető! Eddig annyit éreztünk, hogy fáj a lábunk, és szorít már a legkényelmesebb cipőnk is. A helyzet az, hogy 2-300 kalóriát még múzeumi látogatás közben is elégetünk - hát ha még a Spanyol lépcsőt másszuk meg!

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére