Mi játsszuk a slágereket! - 33. hét

HÁ • 2012. augusztus 16., csütörtök •
A Mi játsszuk a slágereket! a Frisss.hu sorozata, méghozzá a FrisssFM-el való tagadhatatlan kötődés jegyében. Minden héten bemutatjuk, hogy melyik a FrisssFM által legtöbbet játszott, legnépszerűbb, illetve a hét legnagyobb újdonságának számító dal, hisz Szombathelyen FrisssFM 97.7! Mi játsszuk a slágereket!

Itt egy kis emlékeztető a múlt hét slágereiből. A FrisssFM zenéjével próbálja kiszolgálni a lehető legszélesebb réteget, ezért rengeteg nagysikerű slágert hallhatunk viszont a rádió hullámhosszán. Ezen a héten egy skót electro-popos srác bitorolja a Top dalunkat, az újdonság pedig egy másik kooperáció eredménye, melyet szintén a szinti-pop vezérel.

Heti Top: Calvin Harris ft. Ne Yo - Let's Go

Calvin Harris 15 évesen kezdte az éneklést a hálószobájában. A legnagyobb sikerei a "Da Bongos", és a "Brighter Days", amelyeket 18 évesen jelenitett meg. Négy évvel később már aláírta az első szerződést az EMI-nél, miután a Myspace oldalán felfedezték. 2007. július 18-án jelent meg az első albumja "I Created Disco". Nyáron új albummal érkezett Calvin, aki a Balaton Soundot is megjárta, és a Heti Tp dalunk a Ne Yo-val közös Let's Go.

A hét újdonsága: Owl City ft. Carly Rea Jepsen - Good Time

Az Owl City egy amerikai srác, Adam Young egyszemélyes projektje, mely keretein belül a fiatal srác elektronikus szinti-popot játszik. Különlegessége, hogy stílusában egyedülálló módon legújabb kislemeze, a Fireflies felkerült a Billboard 100-as listájának csúcsára, és több hétig vezette azt. Jelenlegi slágeréhez segítségül hívta a telefonszám-megadós Carly Rea Jepsen és egy fantasztikus számot hoztak össze!  

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére