Világpremier Magyarországon is - Snow visszatér

• 2020. május 19., kedd •
Május 19-e minden bizonnyal az összes Éhezők Viadala rajongónak be volt írva a naptárába, ma jelent meg ugyanis Suzanne Collins regénye, az Énekesmadarak és Kígyók Balladája. Az új kötet a világpremierrel azonos napon puha és kemény kötésben is elérhető lesz Magyarországon.
Világpremier Magyarországon is - Snow visszatér

Suzanne Collins The Ballad of Songbirds and Snakes című új regénye Az éhezők viadala-trilógia előzményeit tárgyalja. A könyvet mától lehet megvásárolni. A Lionsgate a világszerte több tízmillió példányban eladott trilógiából nagy sikerű filmsorozatot készített Jennifer Lawrence főszereplésével. A filmek globális bevétele megközelítette a hárommilliárd dollárt (980 milliárd forintot) – emlékeztetett a Variety.com.

A tervezett előzményfilmben Collins executive producerként működik közre. A forgatókönyvet Collins szinopszisa nyomán az Oscar-díjas Michael Arndt írja. A filmet a trilógiát is forgató Francis Lawrence rendezi és Nina Jacobson is visszatér producerként az alkotók közé Brad Simpson mellett.

Hogy miről is szól a cselekmény, íme dióhéjban:
Annak az aratásnapnak a reggelén járunk, amely a tizedik Éhezők Viadalát előzi meg. A Kapitóliumban a tizennyolc éves Coriolanus Snow élete nagy dobására készülődik, a mentori posztjára a Viadalban. Az egykor nagy hatalmú Snow-házra nehéz idők járnak: a jövőjük azon múlik, hogy Coriolanus képes lesz-e elbűvölőbbnek, ravaszabbnak és taktikusabbnak bizonyulni diáktársainál, és győztest tud-e faragni a saját kiválasztottjából. Az esélyek azonban ellene szólnak. Megalázó megbízatást kap, minden döntése kedvezményekhez vagy kudarchoz, csillogáshoz vagy csődhöz vezethet. 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére