Rúzsa Magdi korábban nem hallott dolgokat mesélt a hármas ikrekről

• 2023. február 01., szerda •
Egy évvel ezelőtt adott életét az ikreinek Rúzsa Magdi, aki most elárulta, milyen személyiségek a kicsik.
Rúzsa Magdi korábban nem hallott dolgokat mesélt a hármas ikrekről

Pontosan egy évvel ezelőtt születtek meg Rúzsa Magdi ikrei, az énekesnő pedig leginkább boldog és vidám, de azért rettentően fárasztó évet tudhat maga mögött. A Nők Lapjának arról is beszélt, hogy a kicsiknek már alakul a személyiségük is. Elmondása szerint Keve az, aki mindent megvizsgál, érdeklik az apró részletek, Zalán pedig igazán muzikális. Ha meghallja a zenét, keresi a forrását, és ha tudná, szétszerelne mindent. A kislánya, Lujza pedig egy igazi művészlélek, sok táncos mozdulatot tesz - tudta meg az Origó.

Kemények, kíváncsiak, mozgékonyak, járnak, pakolnak, jó buli lesz velük az élet

– árulta el a lapnak Magdi.

Az énekesnő három gyermek mellett szigorú napirendet is tart, ami nem csoda, hiszen mindent egyszerre kell csinálni. A férjével, aki mindenben segít neki, a gyerekek születésévél még erősebb lett a kapcsolata.

Nyilván más az élet kettesben, de mi öten vagyunk jól, így váltunk igazi családdá, és jól bírjuk a megpróbáltatásokat. Néha megrendülünk, kicsit elfáradunk, de alapvetően nem érzem, hogy káosz lenne. Az természetes, hogy vannak nehézségek, de több a boldog, szép, mély, meghitt pillanat

– mesélte.

Forrás: origo.hu
FOTÓ: LADÓCZKI BALÁZS - ORIGO

közösség

további frisss

lap tetejére