Rekorderek a gyorshajtásban

• 2020. május 20., szerda •
Forgalom-ellenőrzés során kirívó sebességtúllépéseket rögzítettek a rendőrök Vas megyében.Volt, aki 90 helyett 190 kilométer per órával hajtott.
Rekorderek a gyorshajtásban

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2020 májusában közlekedésrendészeti ellenőrzéseket tartottak a megye több útszakaszán. Az ellenőrzések célja elsősorban a közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabálytalanul közlekedők forgalomból történő kiszűrése volt.

Az ellenőrzések ideje alatt a rendőrök három esetben regisztráltak olyan közlekedési jogsértést, amikor a gépjárművezetők jelentősen átlépték a megengedett legnagyobb sebesség felső határát. Egy autós a 84-es számú főúton 90 km/h helyett 190 km/h sebességgel haladt, egy másik gépjárművezető 90 kilométer per óra helyett 174 kilométer per óra sebességgel, míg a 88-as számú főúton egy sofőr 90 kilométer per óra helyett 176 kilométer per óra  sebességgel közlekedett.

A közlekedésrendészeti járőrök a gépjárművezetőkkel szemben gyorshajtás miatt közigazgatási bírságot szabtak ki, és büntetőpontot adtak.

A közlekedési balesetek elkerülése érdekében a rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a sebességhatárokat! A közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat!

Mindannyiunk közös érdeke, hogy mindenki hazaérjen!


forrás, fotó: police.hu
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére