Rangadót nyert a Haladás

• 2020. január 14., kedd •
Az új év első bajnokiját Nyírgyulajon játszotta élvonalbeli futsal csapatunk.
Rangadót nyert a Haladás


Az NB I-es férfi futsal bajnokság 15. fordulójának rangadóját a 2. helyen állomásozó Haladás kezdte jobban a 3. pozíciót elfoglaló nyírségiekkel szemben. Juanra legénysége irányította a mérkőzést, a szombathelyiek nagyon kemény és jól működő védekezésükkel a hazaiak nem tudtak mit kezdeni. A vendégek labdabirtoklási fölénye és támadási kísérleteik már a 3. percben góllá értek - Dróth vette be Pallai kapuját. 6 perc elteltével újfent maga mögé kellett nyúlnia a Nyírgyulaj portásának, Dróth ugyanis 2-re növelte a Hali előnyét.


Fordulást követően szinte végig vészkapussal próbálkozott a hazai alakulat, de komoly helyzetet alig tudtak kialakítani a szervezetten védekező szombathelyiek ellen. Aztán a 28. percben a Haladás megadta a kegyelemdöfést a vendéglátóknak - egy szép kontra végén Vas Ádám állította be a végeredményt. Nyírgyulaj KSE - Haladás VSE 0:3

Legközelebb szerdán lép pályára a Hali hazai környezetben, Magyar Kupa mérkőzésen a Dunaferr ellen 18 óra 30 perctől. A továbbjutás két meccsen dől el, így jó lenne, ha már az elsőt követően megnyugtató előnnyel utazhatnának a fiúk Dunaújvárosba. A két csapat által lejátszott bajnoki mérkőzések feltétlen bizakodásra adhatnak okot, hiszen itthon 8:2-re, míg idegenben 5:2-re diadalmaskodott Juanra legénysége. 

 

Fotó:mlsz.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére