Nemcsak jó teljesítményű, energiahatékony, hanem dizájnos is lehet egy klíma

szponzorált tartalom (x) • 2022. november 30., szerda •
Amennyiben most jött el az ideje, hogy klíma beszereltetésén gondolkozz, vagy régi készülékedet cseréld újra, bizonyára rengeteg kérdés megfordul a fejedben a választást megelőzően.
Nemcsak jó teljesítményű, energiahatékony, hanem dizájnos is lehet egy klíma

A ki nem mondott kérdésekre igyekszünk kielégítő válaszokat adni, hogy ezek tudatában jó döntést hozhass, és azt a berendezést válaszd, ami a legtöbbet nyújtja majd számodra és megelégedésedre szolgál hosszú évekig. És ha még tetszetős kivitelt is kapsz a sok előnyös tulajdonság mellé, biztosan elégedett leszel.

Első lépés: a hőszivattyú

Fűtési vagy hűtési lehetőségeken gondolkozva nem árt, ha a hőszivattyúk árait is belekalkuláljuk a felújítási projekt költségvetésébe. Hiszen ezek a rendszerek képesek energiafelvétel majd -hasznosítás útján a rendszerünk támogatását szolgálni.

Professzionális megoldás minden igényre

Legyen szó lakásról, családi házról, irodáról vagy üzemről, a professzionális gyártók minden igényre szállítanak megoldást. A Zone Klíma piacvezető Gree légkondicionálói méltán népszerűek, hiszen a kiváló teljesítményhez megkérdőjelezhetetlen minőség és megbízhatóság, valamint környezetbarát működés társul.

A cég komoly háttértámogatást nyújt, innovatív megoldásokkal, folyamatos fejlesztésekkel, versenyképes árakkal van jelen a piacon, így méltán közkedvelt a fogyasztók körében is. Az egyedi, színes funkciók révén egyszerű és hatékony megoldásokat kínálnak.

Milyen előnyökkel jár a klíma használata?

A klímákra még mindig sokan gondolnak úgy, mint haszontalan és drága készülékekre, amelyek rengeteget fogyasztanak, azonban a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a megbízható gyártók termékei energiahatékony, környezetbarát berendezések.

A hűtés mellett sok készülék már fűtési funkcióval is rendelkezik, illetve a légszűrő technológiáknak köszönhetően hatástalanítja a baktériumokat, vírusokat, a penészgombákat, megszűri a kellemetlen szagokat, frissíti a levegőt.

Az inverteres technológia energiatakarékos üzemmódot, továbbá csendes működést garantál.

A klímaberendezések gyors hűtés/fűtés funkciója hozzájárul az otthonok kényelméhez, a komfortérzet növeléséhez.

Hogyan döntsd el, melyik a számodra megfelelő?

Légkondicionálót ne a márkanév alapján, hanem az igényeidnek való megfelelőség alapján válassz. A teljesítmény és a fogyasztás a legsarkalatosabb pont. Mérlegeld a leglényegesebb szempontokat:

  • a használat célját,
  • a helyiség nagyságát,
  • a lakás/ház fekvését, tájolását.

Ezek szabják meg a szükséges teljesítményt. Abból indulj ki, hogy egy átlagos szoba négyzetméterére kb. 0,1 kW hűtőteljesítmény szükséges. A hatékonyságot egyéb tényezők is befolyásolhatják, így például az üvegfelületek nagyága, ezért az optimális teljesítmény meghatározása érdekében kérd szakértő klímaszerelő segítségét.
 
Lehetőleg drágább, magasabb energiahatékonyságú klímát válassz, főként ha fűtésre is és rendszeresen használni szeretnéd. A fogyasztásban a magas energiaárak mellett hamar behozza az árát, ráadásul év végéig még állami támogatást is igénybe vehetsz a megvásárlásához, beszereléséhez.
 
Az extra funkciók mint a zajszint, a szűrő, a párátlanító is fontosak lehetnek. A készülék karbantartásáról, tisztításáról se feledkezz meg az egészséged és a klíma élettartama érdekében.

közösség

további frisss

lap tetejére