Nem álom már a saját jakuzzi!

szponzorált tartalom(x) • 2020. május 25., hétfő •
A masszázsmedence régen a gazdagok kiváltsága volt, a pezsgőfürdő a vagyon egyik szimbóluma. Mára a technológiai fejlődés, és a tömeggyártás levitte az árakat, és új megoldások születtek.
Nem álom már a saját jakuzzi!

Új megoldások
Az igény mindenkiben ott van, hogy egy nehéz nap után pezsegő meleg vízben lazítsa el fáradt izmait, ízületeit. A költséghatékony megoldást a felfújható jakuzzi hozta meg, amik az épített medencék árának töredékéért kínálnak teljesen hasonló fürdési élményt.
A ma elérhető modellek önmagukat fújják fel, keringetik a vizet, és fel is fűtik azt max. 40°C-ra. A pezsegtetést légbefúvók végzik, kellemesen bizsergetve az ember bőrét, segítve az ellazulást.
Ne legyenek előítéleteink, a felfújható termékek ma már észbontóan jó minőségűek, és a régi „gumi” hatás teljesen eltűnt. A felületek lágy, kellemes tapintásúak, a falak tartósak és masszívak, a gépészet tökéletesen működik, az élmény összességében valóban fantasztikus.

Kiváló ár/érték arány miatt a Lay z spa medencéit érdemes megnézni elsőként:


Egyes medencék vízsugár befúvóval is rendelkeznek, amik masszírozzák is az izmokat. Mérettől függően 4-6 személy fér el kényelmesen egy ilyen medencében, ami kiválóan alkalmas baráti, családi beszélgetések helyszínének is. Választhatunk hangulatvilágítással rendelkező jakuzzit is, és számos kiegészítővel dobhatjuk fel még a fürdőnket: fejtámla, zenelejátszó, lépcső, pad, sátor.

Hidroterápia otthon

A 35-40°C-os meleg víz az izmok mellett ellazítja az ereket is, segítve ezzel a hatékonyabb véráramlást, valamint stimulálja agyunk endorfin – „boldogsághormon” termelését. Azt mindenki tapasztalta már, hogy egy meleg fürdő lefekvés előtt, segít jobban aludni.

A felfújható jakuzzik ezt a pozitív hatást fokozzák. A vízben könnyebbnek érezzük magunkat, a napközbeni terhelés lekerül az izmokról és ízületekről, tovább segítve azok regenerálódását.

Hol kapható
Szerezz be mindent egy helyen: Szombathely legnagyobb medenceáruházában, a Zanati út 4. alatt. A kedves, szakértő eladók mindenben segítenek, hogy a kerted élmények tárháza legyen, az otthon nyaralás pedig fantasztikus emlék.
 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére