Közterület-felügyelő kerestetik

• 2020. január 16., csütörtök •
Szombathely Megyei Jogú Város Jegyzője állást hirdet határozatlan időre, próbaidő kikötése mellett, azonnali munkába állással a Hatósági Osztály Közterület-felügyelet közterület-felügyelő / segédfelügyelő munkakör betöltésére.
Közterület-felügyelő kerestetik

Az ellátandó feladatkör: A közterület-felügyeletről szóló 1999. évi LXIII. törvényben és egyéb jogszabályokban a közterület-felügyelő számára meghatározott feladatok ellátása. Közreműködés a közrend, közbiztonság, a közterületek rendjének és tisztaságának védelmében.

A munkakör betöltésének feltétele:
- magyar állampolgárság;
- büntetlen előélet;
- cselekvőképesség;
- érettségi bizonyítvány;
- egészségügyi és pszichológiai alkalmasság;
- vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása;
- hat hónapos próbaidő kikötésének vállalása.

Előnyt jelent: B kategóriás jogosítvány.
Képesítési követelmény: Közterület-felügyelő esetén: a közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III.7.) Korm. rendelet 1. melléklet 30. pontja alapján:
- az I. besorolási osztályban: felsőoktatásban szerzett közszolgálati szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és közszolgálati másodfokú szakképesítés.
- a II. besorolási osztályban: közszolgálati középiskolai végzettség; vagy középiskolai végzettség és közszolgálati szakképesítés; vagy középiskolai végzettség és közterület-felügyelői vizsga.

A jelentkezéshez csatolandó dokumentumok:
- 87/2019. (IV.23.) Korm. rendelet 1. melléklete szerinti szakmai önéletrajz;
- a képesítést tanúsító okiratok másolata;
- 90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány a büntetlen előélet, továbbá annak igazolására, hogy a jelölt nem áll a Kttv. 39. § (1) bekezdése szerinti büntetőeljárás hatálya alatt, valamint annak igazolására, hogy nem áll olyan foglalkozástól eltiltás hatálya alatt, amely a köztisztviselői jogviszony létesítését nem teszi lehetővé.

A jelentkezés benyújtása: folyamatos, személyesen vagy postai úton zárt borítékban, a Polgármesteri Hivatal Hatósági Osztály Közterület-felügyeletre (Szombathely, Ady Endre tér 40.). A borítékon kérjük feltüntetni: „közterület-felügyelő álláshely”.

Az álláshirdetéssel kapcsolatban felvilágosítást a 94/501-301-es telefonszámon Dr. Varsányi Péter, a Hatósági Osztály Közterület-felügyelet irodavezetője ad.

 

VálaszTovábbítás

közösség

további frisss

lap tetejére