Kedves Halak! Az emberi szív nem játékszer ám! (márc. 8)

Seprenyi Fanni • 2016. március 08., kedd •
Keddi horoszkóp.
Kedves Halak! Az emberi szív nem játékszer ám! (márc. 8)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Ma ne játsszon senkinek az érzéseivel, különben visszafogja kapni. Hogyha a fagyi vissza nyal, nagyon boldogtalan lesz, úgyhogy óvatosan a szavakkal és a felesleges ígéretekkel.

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Ma nem kell félnie semmitől hiszen minden dolga jól alakul, egy kicsit több önbizalommal kezdje a napot!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Igazán sikeresnek fogja magát érezni, ha mer belevágni új dolgokba, szenzációs élményekben lehet része, ne féljen az újtól.

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Ön egy csodálatos ember ma a siker útján hatalmasat fog ugrani feljebb jut a ranglétrán, mint valaha gratulálok szép munka.

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! A csillagok ma is ön mellett állnak és a szentek glóriát emelnek a feje fölé áldott ember ma Ön, éljen a lehetőséggel!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Emberségből ma jeles nyugodtan segítsen az elesetteken, az univerzum a jót ötször, a rosszat háromszor adja vissza.

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Egy percig sem idegeskedhetek ma a félelem csak a fejében létezik nyugodjon meg minden úgy alakul ahogy önnek a legjobb!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Ma az összes csillag Önnek kedvez! Az Univerzum összefog Önért? Fontos döntésre választ csak délután adjon!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Vegye komolyan az emberi kapcsolatait ne játsszon, és ne kacérkodjon semmivel és senkivel sem az üzletben, sem a magánéletben különben ráfog fázni.

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ma nagy felelősség kerül az ön vállára, de meg fog birkózni a feladattal nagyon jól fog dönteni. Hosszú távon csodálatos befektetés veszi kezdetét a mai napon!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ön kedves ma mindenkivel és ezért önnel is kedvesek lesznek, vigyázzon egészségére mert kerülgeti valamilyen baktérium vagy kerülje azokat az embereket akik betegek ön körül amúgy minden rendben.

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak A hazugság előbb vagy utóbb kiderül ma biztos hogy lehull a lepel egy régi titokról próbálja emelt fővel viselni és vállalni a tettei következményeit vonja le a tanulságot és legközelebb ne kövesse el ezt a hibát. Az emberi szív nem játékszer.

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott, és az életem tudatos irányítója. Ez alatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzád, ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz, az a Tiéd! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást és saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess, ameddig lélegzel, szeress, ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended, és tanulj meg méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar, és fogadd be, ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy álmod, küzdj meg érte, és soha ne érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz bennem, a másiknak még érnie kell, és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel, és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/429-89-24-es telefonszámon, de bárk írhat a Facebook-oldalamon is, megbeszélünk egy időpontot.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére