Itt az újabb bizonyíték, igenis ára van a barátságnak

• 2020. február 25., kedd •
Két fővárosi kerület is szerződésben állt Czeglédy Csaba ügyvédi irodájával, de a megállapodások tartalma tíz évig nem nyilvános. A két DK-s polgármester, Niedermüller Péter és László Imre első intézkedéseinek egyike volt az önkormányzati választások után, hogy megbízzák Gyurcsány egykori ügyvédjét.
Itt az újabb bizonyíték, igenis ára van a barátságnak

Egy hete sincs, hogy megírtuk: Czeglédy Csaba ügyvédi irodáját 2018 augusztusától folyamatosan foglalkoztatja jogi tanácsadás, jogszabályok véleményezése, állampolgári panaszok intézése, önálló indítványok és beadványok készítése jogcímen a DK- frakció.  Most itt az újabb bizonyíték, igenis ára van a barátságnak.

Cs. Kádár Péter újságíró, egykori rádiós közérdekű adatigényléssel fordult  a VII. és a XI. kerületi önkormányzathoz, hogy megtudja: Dr. Czeglédy Csaba irodája két-két szerződésének megfelelően mit csinált azok időtartama alatt, két hónapon keresztül, 2019. december 31-ig – számolt be az Origo.

„Mindkét önkormányzat polgármestere a Feri pártjának embere. Mindkét polgármester nyitott önkormányzatról zsizseg” – jegyezte meg a közösségi oldalon közzétett bejegyzésében Cs. Kádár. Teszik mindezt úgy, hogy közben megtagadták az igénylés teljesítését arra hivatkozva, Czeglédyék tevékenysége döntéselőkészítéseket, illetve jövőbeni döntéseket szolgál. Ezért a dokumentumok – ahogy ők fogalmaznak - 10 évig nem nyilvánosak.  

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére