Igényes női mosdó? Intim higiéniai tasak!

szponzorált tartalom (x) • 2022. május 15., vasárnap •
Ha szeretnénk egy valóban igényes női mosdót kialakítani, akkor nem hiányozhatnak belőle az intim higiéniai tasakok! De milyen fajták vannak, és hol, valamint miért is érdemes ebben gondolkozni? Lássuk is!
Igényes női mosdó? Intim higiéniai tasak!

A közmosdók

A sokak által látogatott, félnyilvános (vendégeknek szánt) mosdók igen is lehetnek igényesek. Erre szerencsére más szinte minden üzlettulajdonos rájött. Legyen szó egy bevásárlóközpontról, bármilyen boltról vagy vendéglátóhelyről, mindenhol illik igényesnek lenni.

Ezt sokáig csak azzal próbálták meg elérni a tulajdonosok, hogy felújították a vizesblokkokat, melyek így valóban egyre szebbekké váltak. És tisztábbakká is, melyről a rendszeres és sűrűbb takarítás gondoskodott.

Majd egy idő után elkezdtek rájönni arra is, hogy ma már számos olyan kiváló kiegészítő van a piacon, melyet érdemes beszerezni. Ilyenek a különböző adagolók, kezdve a WC papíréval, a folyékony szappanét és a kéztörlőkét sem elfelejtve.

Az alapon túl

Bár általában még mindig nem használják az intim higiéniai tasakokat és azok adagolóit, jó az irány.

Most ott tartunk, hogy szinte mindenhol többféle adagoló is ki van helyezve. Kéztörlő és szappanadagoló, valamint a WC papíré is. Ezek nagyon sok előnnyel járnak, kezdve azzal, hogy sokkal higiénikusabbak. De emellett ritkábban is kell velük foglalkozni, sokkal esztétikusabbak és gazdaságosabbak is egyúttal! Így nem is kérdés, hogy miért terjedtek el.

De az alapon túl ott vannak azok az extrák, mint például az Alpha-Dent-Higiénia Kft. intim higiéniai tasakjai. Ezekkel és ezek adagolóival már ritkábban lehet találkozni. Viszont azok a prémium helyek, melyek adnak a minőségre, ott minél előbb meg kell jelenni velük. Ez egyfajta presztízs, vagy nevezhetjük apró gesztusnak, extra szolgáltatásnak is. A lényeg, hogy ezzel is a minőséget és az ügyfél felé való elhivatottságot hangsúlyozhatjuk.

Intim higiéniai tasakok típusai

Természetesen ahogy az egyéb adagolókból, úgy ezekből is van többféle típus. Mind színben, mint kialakításban és anyaghasználatban is lehetnek eltérések. De nemcsak az adagolóban (itt általában az dönt, hogy melyik illeszkedik legjobban az adott környezetbe), hanem a tasakoknál is.

A típusokat tekintve alapvetően kétféle van, két különböző anyagból. Az egyik a műanyagból készült. Ezzel szemben van már komposztálható, lebomló is, melyet PLA-ból és PBAT-ből gyártják. Aki ad a környezetvédelemre és annak hangsúlyozására, annak mindenképp ez utóbbit javasoljuk. De meggondolandó ez mindenki számára, mert hát csak egy bolygónk van, amit óvnunk kell az unokáink számára is.

Ha szeretnél a vállalkozásod illemhelyiségébe egy kis extrát, nem kérdés, hogy mielőbb be kell szerezned ezeket. Apróságnak tűnhet, de hidd el, hogy a hölgyek nagyon fogják értékelni, hogy még erre is gondoltál. Igazi prémium kiszolgálásként fogják érzékelni, amiről biztos mesélnek a barátnőiknek is. Ez pedig a biznisznek is jó.
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére