Hazugságok, amikről azt hiszik a férfiak, hogy elhiszik a nők

frisss.hu Forrás: Ripost • 2016. március 02., szerda •
A leggyakoribb füllentésekről rántjuk le a leplet.
Hazugságok, amikről azt hiszik a férfiak, hogy elhiszik a nők

Osztályelsőként végeztem a suliban: ez általában akkor hangzik el, ha a férfi szeretné lenyűgözni a nőt. A pasik nem akarják elismerni, ha hibáztak (már aki), ám annál szívesebben dicsekednek a sikereikkel.

Jó fejek a barátnőid: ez az egyik leggyakoribb hazugság. Egyszerű hízelgés, a nő meg persze örül, hiszen „Madarat tolláról, embert barátjáról”. A pasi pedig nem csípi a barátnőket, de egy nőért mindent… Ezt is bevállalja.

Te vagy a világon a legjobb az ágyban: a szex az a terület, ahol a legjobban kiszolgáltatjuk magunkat. Ezzel a hazugsággal a pasi növeli a nő önbizalmát, de hosszú távon nem fog működni a dolog. Ugyanis, ha a hölgy azt hiszi, hogy minden jó az ágyban „úgy, ahogy van”, a férfi pedig ezt hangsúlyozza a hódítás érdekében, akkor a felek félnek majd elárulni egymásnak, ha valamit máshogy szeretnének szeretkezésnél.

Nem tudlak felhívni, azt sem tudom, hol leszek éppen: ebből a dumából lehet tudni, hogy a pasi már nem azt érzi, amit a kapcsolat elején, és meghátrál. Ha valaki hazudik, a hangja kicsit magasabbra csúszik, és a szavakat is gyakrabban harapja el – ezekre érdemes odafigyelni, így lehet lebukni.

Nagyon jó ez a ruha, csinos vagy: ez egy aranyos kamu, ami azt mutatja, hogy törődik az érzéseiddel, de nem kell azt mondania, amit hallani akarsz. Ha valami nem tetszik neki, akkor jobb, ha elárulja, mert később ez komoly vitát, feszültséget eredményezhet. Finom utalások, és nincs gond. 

Persze, megcsinálok mindent: a férfiak nem szeretik, ha az elvégzendő feladatokkal nyaggatják őket, így bármit bevetnek, hogy elkerüljék a vitát, a hisztit. De kifogás mindig van… 

Gond van, de megoldom, ne aggódj: a pasik nem akarják, hogy a hölgyek aggódjanak. Ez azonban egy idő után megöli a bizalmat, és sok nő úgy érzi, hogy a párja nem tiszteli eléggé. Titkolózni pedig egyáltalán nem szabad, hiszen a másik fél olyat is gondolhat, feltételezhet (például megcsalás), ami meg sem fordul a partner fejében.

 

közösség

további frisss

lap tetejére