Habovda visszavágott a vele élcelődőknek

sd • 2020. június 30., kedd •
Nem finomkodott a Haladás egykori hátvédje azzal a cikkel kapcsolatban, amely a futballista elmúlt 3 balul sikerült évét elemezte.
Habovda visszavágott a vele élcelődőknek

2017/2018-as NB I-es bajnokság - kiesett az újonc Balmazújváros.
2018/2019-es NB I-es bajnokság - kiesett a centenáriumát ünneplő Haladás.
2019/2020-as NB I-es bajnokság - kiesett az utóbbi 15-20 év legsikeresebb csapata, a Debrecen.

Ezek tények, ahogy az is, hogy mindegyik csapat játékosa volt Jurij Habovda, aki még ugyan az elmúlt bajnoki évad elején is még a Haladást szolgálta az NB II-ben, azonban édesapja halála miatt szerződésének felbontását kérvényezte, hogy egy, a szülőföldjéhez közelebbi csapathoz igazoljon. Mindenki nagy meglepetésére és megrökönyödésére ez a klub a Debrecen lett, a cívisvárosiak hőn imádott Lokija, amelyről senki sem feltételezte, hogy jövőre ugyanott szerepel, ahol a Haladás, az NB II-ben. Habovdával kapcsolatban egy cikk is napvilágra került az egyik szombathelyi portálon, amelyet nem hagyott szó nélkül a futballista.

"Azt hiszitek, hogy tönkretehettek??? Soha! Halljátok, soha! Néhány sportoldalhoz szòlnék ezúton, és a haladasfc.nyugat.hu-hoz fűződő 'megrendelt' cikkhez. Ti semmirekellők vagytok, akik az életükben semmit sem értek el, és akik csak a mások kudarcainak örülnek! Nem tudtok semmit a futballròl! Sok mindenen átmentem az életemben, és ami a legfontosabb: őszinte vagyok magamhoz a foci és a professzionalizmus vonatkozásában! Nem sajnálok semmit, ami ebben az utolsò három szezonban történt, keményen dolgoztam, és minden erőmet odaadtam annak a csapatnak, melyben játszottam! Minden épeszű ember, aki ismeri a labdarúgást, tudja ezt, és látta is!! A ti életetek továbbra is árnyékban marad a számítògépes asztalnál, chipszet zabáltok, sört isztok, és szart írtok másokròl! Gyengék voltatok, azok is vagytok, és lesztek is!!! Hamarosan elmondok egy pár dolgot, miután mindenre másképp fogtok nézni!" - fakadt ki közösségi oldalán Jurij Habovda.


Fotó: Nemzeti Sport/Dömötör Csaba 
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére