Emlékszik a brit férfira, aki otthagyta a családját a befogadott ukrán menekültért? Szakított a nővel, mert egyre erőszakosabbá vált

• 2022. szeptember 28., szerda •
Az rtl.hu is beszámolt a 30 éves, kétgyermekes brit édesapa, Tony Garnett és a 22 éves ukrán menekült lány, Sofia Karkadymot viszonyáról, amely felháborította az Egyesült Királyságot. A részlegesen vak Sofiát idén májusban fogadta be otthonába a Garnett család a nyugat-yorkshire-i Bradfordban található házába.
Emlékszik a brit férfira, aki otthagyta a családját a befogadott ukrán menekültért? Szakított a nővel, mert egyre erőszakosabbá vált

Alig 10 nappal a nő érkezése után a férfi otthagyta családját és elköltözött a lánnyal otthonról.

Úgy tűnik azonban, hogy vége a tündérmesének: Tony Garnett a Daily Mailnek azt állította, hogy szakított Sofiával, mert a jelek szerint az ukrán lánynak súlyos alkoholproblémái vannak, továbbá egy késsel megrongálta a falat bérelt lakásukban.

Garnett szerint múlt szombaton este vesztek össze végleg a 30. születésnapján Bradfordban lévő otthonukban. Sofia késes tombolása után a férfi a rendőröket is kihívta. A veszekedés idején két másik ukrán menekült is a lakásban tartózkodott, akiknek Garnett és Sofia szállást adott.

A férfi a Daily Mailnek elmondta, elege lett a lány irracionális viselkedéséből, bántalmazásaiból és dühéből, amit együttlétük négy és fél hónapja alatt tapasztalt. Garnett szerint keményen dolgozott azért, hogy a kapcsolat működjön és mindent megtett, hogy Sofia az Egyesült Királyságban maradhasson.

A férfi azt hitte, hogy szerelmes a nőbe, de volt egy olyan oldala, amit elmondása szerint képtelen volt elviselni.

Ennek ellenére őszintén sajnálta a lányt, mert el kellett hagynia a háborúban álló hazáját. Garnett szerint az sincs kizárva, hogy Sofia poszttraumás stresszben szenved, amely gyakori a háborús menekültek között. A lány Kijevből származik, amelyet az oroszok bombáztak ugyan, de nem szálltak meg. Garnett hozzátette, megpróbálja új lakáshoz juttatni az ukrán lányt.

Nyitókép: Sofia Karkadym és Tony Garnett – Fotó: Instagram
Forrás: rtl.hu

közösség

további frisss

lap tetejére