Czeglédy újra beleszállt Márki-Zayba: "Sokat hazudik, nem véletlenül ítélték el rágalmazás miatt"

Vajda • 2021. október 21., csütörtök •
Czeglédy Csaba szerint az ellenzéki előválasztás miniszterelnökjelöltje, Márki-Zay Péter sokat hazudik, és nem véletlenül ítélték el többször rágalmazás miatt. Vajon mi állhat az adok-kapok hátterében?
Czeglédy újra beleszállt Márki-Zayba: Sokat hazudik, nem véletlenül ítélték el rágalmazás miatt

Bár hivatalosan Márki-Zay Péter miniszterelnökjelöltként, Czeglédy Csaba országgyűlési képviselőjelöltként állna rajthoz az ellenzék színeiben, a két szereplő között óriási konfliktus van kibontakozóban.

"Sokat hazudik, majd letagadja, esetleg bocsánatot kér, de aztán újra hazudik egyet (nem véletlenül ítélték el többször rágalmazás miatt)"

- ezt írta Czeglédy egy Facebook-kommentben Márki-Zay Péter kapcsán, akit néhány nappal korábban magyar Trumpnak nevezett.

Márki-Zay sem feltétlenül Czeglédy híve, szombathelyi látogatásakor leszögezte, Czeglédy vitatott előélete neki már nem fér bele.

A mostani konfliktus hátterében forrásaink szerint az áll, hogy Márki-Zay Péter megvétózná, hogy Czeglédy Csaba befutó helyet kapjon az ellenzéki pártlistán, amiért Gyurcsány Ferenc szombathelyi embere igencsak megorrolt a saját miniszterelnökjelöltjére. Ezért is lehet számítani egyre durvuló csörtékre.

Felmerül a kérdés, mi történne, ha Márki-Zayt miniszterelnöknek, Czeglédyt képviselőnek választanák. A mostani éles hangnem rég túlmutat a szakmai vitákon, ezért félő, hogy a két szereplő nehezen értene szót egymással, aminek Szombathely látná a kárát.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére