Az Oroszlánra gazdaság és szerelem vár! (dec. 18)

Seprenyi Fanni • 2015. december 18., péntek •
Pénteki horoszkóp.
Az Oroszlánra gazdaság és szerelem vár! (dec. 18)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Az álmai egy karnyújtásnyira vannak Öntől! Használja fel ezt az időszakot arra, hogy kiderítse mit is szeretne igazán! Gondolkodjon higgadtan!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Vegye komolyan párját! Ha nincs minden rendben, ne tegyen úgy mintha nem így lenne!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek Döntenie kell az elismerés és megbecsülés megszerzése, a fejlődés és az esetleges előléptetés között, gondolja végig alaposan, mit szeretne valójában!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Mai kérdés az, hogy ezt a hozzáállását meddig sikerül fenntartania? Álljon tudatosan munkájához!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Nincs szebb, mint amikor a bőség és a szerelem egyszerre emelik Önt a magasba! A pénz energia, gondoljon rá szerelemmel, és szólni fog a haverjainak, hogy Önnél jó lenni, ezért jönnek rengetegen! Elindult! Gazdagság és szerelem vár Önre!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

 Kedves Szűz! Amennyire csak lehet, dolgozzon egyedül! Szerencsés időszak következik!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Hallgassa meg mások tanácsait és mérlegeljen!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Beszéljen nyugodtan félelmeiről és vágyairól,erre Partnere a legalkalmasabb személy!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas Igyekezzen megosztani figyelmét, de ne mindent a szenvedély irányítson!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Nem indul túl jól a mai nap, ne görcsöljön rá pluszba! Fel fog töltődni estére!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Igyekezzen hosszabb távú kapcsolatot találni! Ez a kifizetődőbb!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Gondoskodjon félretett pénzről is! Így jut egyről a kettőre!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott és az életem tudatos irányítója. Ezalatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok, hozzád ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz az a Tied! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást, es saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog,és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess ameddig lélegzel, szeress ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended és megtanulj méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar és fogadd be ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy Álmod küzdj meg érte, és soha ne Érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz Bennem, a másiknak még érnie kell és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/ 429-89-24-es telefonszámon, de bárki rám írhat a Facebook-oldalamon is és megbeszélünk egy időpontot.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére