Az ETO nyerte a zöld-fehér rangadót

Z • 2021. április 08., csütörtök •
Öt veretlenül megvívott mérkőzést követően kapott ki a Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgócsapata. Mátyus János vezetőedző legénysége Győrben maradt alul 3–0 arányban.
Az ETO nyerte a zöld-fehér rangadót

Egyértelműen a Hali kezdte jobban a nyugat-magyarországi rangadót, de sem Csilus, sem pedig Mocsi nem tudta gólra váltani lehetőségét. Sajnos a hazaiak viszont jól sáfárkodtak helyzeteikkel, ugyanis gyakorlatilag az elsőből bevették Verpecz kapuját: a 24. percben Májer balról érkező beadását Priskin fejjel csúsztatta a kapu bal alsó sarkába. A bekapott gólt követően is a szombathelyiek játszottak fölényben, ám az egyenlítés csak nem akart összejönni, így a szünetre 1–0-ás győri vezetésnél vonulhattak a küzdő felek.

Nem sokkal a fordulás után még nagyobb bajba kerültek a vasi zöld-fehérek, mivel Mocsi Priskin lerántása miatt megkapta második sárga lapját, ami egyben kiállítást is ért. Emberelőnyben aztán már sikerült a házigazdáknak átvenniük az irányítás a 61. percben egy jobb oldali szöglet után növelni tudták előnyüket: Fejes közvetlen közelről talált a hálóba. A 3–0-ás végeredményt pedig Vankó állította be a 77. minutumban. Így a Haladás öt veretlenül megvívott meccs után kapott ki.

 

WKW ETO FC Győr-Szombathelyi Haladás 3–0 (1–0)

ETO Park, zárt kapuk mögött, vezette: Szilágyi S. (Becséri, Tőkés)

ETO FC: Riusz – Kovács K., Lipták, Temesvári, Fejes – Kiss M. (Bagi, 81.), Vukasovic, Vitális (Berki, 81.), Májer (Horváth O., 81.) – Priskin, Szimcso (Vankó, 73.). Vezetőedző: Dobos Barna

Szombathelyi Haladás: Verpecz – Mocsi, Németh Milán, Debreceni (Doktorics, 70.), Bosnjak – Csilus (Schimmer, 59.), Jancsó (Kállai, 59.), Holdampf, Kiss B. – Medgyes (Németh Márió, 70.), Dragóner (Tóth M., 85.). Vezetőedző: Mátyus János

Gólszerzők: Priskin (24.), Fejes (61.), Vankó (77.)

Kiállítva: Mocsi (56.)


Fotó: haladas.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére