Az egyik szemünk sír, a másik nevet: Vége a nyárnak, de a Family Centerrel ennek is örülni tudunk

(x) • 2023. augusztus 24., csütörtök •
Mi a jó abban, ha vége van a nyárnak? Kezdődik a szezon végi kiárusítás a Family Centerben!
Az egyik szemünk sír, a másik nevet: Vége a nyárnak, de a Family Centerrel ennek is örülni tudunk

Nyakunkon az ősz, de nem a rossz idő! Óriási kedvezményekkel, akár féláron, vagy ennél is olcsóbban lehet most hozzájutni a legjobb nyári ruhadarabokhoz, amelyeket még idén - a szeptemberi kánikulában vagy az utószezonos nyaraláson - ki lehet használni. És jövőre is lesz nyár! Sőt, már tavasszal keresgéljük majd a szekrényben a rövid nadrágokat, pólókat és alkalmi ruhákat. A szezon végi kiárusítás most csak az egyik jó ok arra, hogy valaki a szombathelyi Family Centerben vásároljon az elkövetkező napokban-hetekben. S hogy mi a másik? A gyermeket nevelők már tudják a választ.

Közeleg a tanévnyitó, és kicsi az ünneplőcipő, szűk az ing, rövid a nadrág. Még épp időben vagyunk, a Family Centerben mindhez hozzájuthatnak a gondos szülők, ahogy a testnevelés órai ruházathoz, felszereléshez is - tudtuk meg Farkas Richárd áruházigazgatótól. Most érdemes átnézni, miből kell újat venni, de iskolatáskáért sem kell máshová menni, mert hatalmas belőle a választék többek között az áruház Budmil üzletében. A legendásan jó minőségű és népszerű márka hatvanféle táskával készült fel az utolsó rohamra, amelyek között bőven akad kisiskolásoknak való modell, de olyan is, amelyet az egyetemisták keresnek.

A Family Center most nyereményjátékot is hirdetett: 10 ezer forintos áruházi vásárlás felett - két nyugtaadat megadása után - minden vevőnek esélye van rá, hogy fizetnie se kelljen az új táskáért. Mindenki részt vehet a játékban, aki összesen - akár több helyen, összevontan - 10 ezer forint felett költött bármelyik boltban, akár a műszakicikk-üzletben, kávézóban vagy bárhol máshol a Family Centerben, érdemes feltölteni tehát a Facebookra a blokkadatokat! A Rádió 1 Szombathely augusztus 26-i, szombati helyszíni játékán szintén táskákat lehet majd nyerni, ez is megér egy utat az áruházba - részletek ugyancsak a közösségi médiában!

Feltűnt, hogy nagy a készülődés egyik-másik üzlethelyiségben? Nem véletlen! Farkas Richárd elárulta a részleteket: kettőben az utolsó simításokat végzik, és egy harmadikba is hamarosan beköltözik egy népszerű kereskedőlánc új egysége. A korábbi C&A 1390 négyzetméteres területén három bérlő osztozik majd: szeptember végén az eddiginél nagyobb helyen nyit a kedvelt Dorko, októberben érkezik a darabáras Háda, a harmadik beköltöző pedig még titok, igazi meglepetés lesz a szombathelyi és környékbeli vásárlók számára.

Már az sem csak városi pletyka, hogy a Family Center a jövőben tovább bővülhet. Tárgyalnak élelmiszerláncokkal, és más hétköznapi szolgáltatások is elérhetőek lesznek majd a Varasd utcai bevásárlóközpontban.

közösség

további frisss

lap tetejére